KM si DÜŞÜK sunrooflu P12 ARIYORUM
KM si DÜŞÜK sunrooflu P12 ARIYORUM
- 1.burak
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: İlaç Mümessili
Re: KM si DÜŞÜK sunrooflu P12 ARIYORUM
bnm primara bırak değişeni üzerinde gram boya olmayan içi dışı tertemiz 122binde
lastikleri yeni fren diskleri dahil herşeyini servisten değiştirilmiş bir araba.
benden onceki iki sahibi de araca öyle bir bakmışki ben görür görmez aldım.
tüpünü 120binde kendim taktırdım 200 gidiyordu düz yolda şimdi aynı yolda 190 gidiyor.
ilk sahibi TRT de daire müdürü ikincisi diş hekimi idi.
gören herkes 2000 model olduguna inanmıyor sigara içilmemişyürüründe motorunda hiç sıkıntısı olmayan bir araç.
ben Sony son model teyp taktırdım çerçevesi işçiliği 500 liraya mal oldu lastiklerini değiştim tüp taktırdım derken 19000 liraya mal oldu.
zaten piyasada vuruğu kırıgı olanlar tüpsüz kmsi fazla olanlar da 15-16 civarında gidiyor.
ben benimkini 19a vereceğim. belki fiyatım yüksek ama alan kişi benim önceki sahibine ettiğim gibi bana dua edecek.
daha önceleri reno kullanıyordum. renodan alışkanlık olsa gerek sürekli komşumuz olan özel servis sahibinin yanına giderim ve inan arabaya yaptıracak bişey bulamıyoruz.
zaten tertemiz bi p12 bulmadan bnmkını satmam. benden oncekı sahıbı de quaskai alınca bu aracı sattı.
çok yazdım hayırlı cumalar herkese
- 1.burak
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: İlaç Mümessili
Bu takdirdigin teyp cercevesini ve Sony teypi hem ugrasip taktirmissin hemde maliyeti senin gozunde fazla galiba.. Hem ozel mesajlarinda hemde forumdaki konularda aracindan bahsederken.bu teyptenbahsetmeden edemiyorsun..

Bunu şunun icin soyluyorum.. Bence yeteri kadar ozeni gostererek bakmissin aracina.. Seviyorsun aracini.. Ama P12 almak icin P11-144 satmak hemde temiz bir arac satmak pismanlik getirir.. Karalamak icin soylemiyorum ama ne kadar temiz olursa olsun eski aracini arayacaksin.. Sifir bir arac alacaksan satmayi dusunebilirsin ama P12 icin degmez..
Sadece benim fikrim bu.. Allah gonlune gore versin.. Diledigin gibi olir umarim..
ewet teybimi de çok seviyorum ipad i bağlayıp film seyrediyoruz arkadaşlarla. araçta JBL hoparlorler var acaba orjinali mi JBL yoksa daha önceki sahibi mi taktırmış ses çok harika geliyor ses sistemi varmış gibi.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir