Almeramda Gostergeler Bozuldu !
Almeramda Gostergeler Bozuldu !
Re: Almeramda Gostergeler Bozuldu !
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
spoilerci yazdı:bu geçen zaman içerisinde herhangi bir şey yaptırdınız mı?
Hayır yaptırmadım hocam.Bi ara gelip gidiyordu göstergeler son 1 haftadır hiç gelmiyor.En az 2-3 elektrikçiye gösterdim biz anlamayız felan dediler.Biride komple göstergeyi söküp kartlara sisteme bakmak lazım dedi ve oda ogün yoğun olduğunu söyledi 1 hafta sonra gelmemi söyledi.Bende meşgul olduğumdan dolayı gidemedim.Fakat basit bi yolu varsa hiç gitmeye gerek yok diye buradan çözüm arıyorum çünkü çoğu elektrikçi 150-200 tl den ağzını açıyor bir gösterge sorunu için.
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- comolokko
- Silver Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: serbest
- ahıskalı
- Silver Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Elektronik
ahıskalı yazdı:Nerede ikamet ettiğinizi göremedim İstanbul ise eğer, arkadaşımında başına gelmişti (Primera -Tekna) düşük malıyete halletti ustanın adersini alır size veririm
Ankara'dayım hocam ne yazıkki.Ne işlemi yaptırdı acaba arkadaşınız.Bugün götürdüm aracı bi elektrikçiye söktü gösterge panelini lehimledi ayarlarını felan yaptı taktı çalıştı tam çıktım eve gidiyorum benzinciye uğradım benzini aldım kontağı bi açtım tekrar gitmiş.Yine gittim söktü baktı tekrar taktı teyp kodu varsa aküyü sökücem dedi teyp kodu olmadığından söktürmedim.Tekrar çalıştı yine eve giderken bozuldu.Artık son çare aküyü söktürmek olacak heralde ama teyp kodunu nasıl halledicem bilmiyorum.
spoilerci yazdı:arkadaşım sizin sorununuz kablo veya soketler ile ilgili. arar sıra gelip gitmesi onu gösteriyor. elektrikli veya elektronik sistemlerdeki parçalar arıza yaparsa o andan itibaren hizmet vermeyi keser. sizin sıkıntını iletim hatları ile ilgili. sökmesi arızayı bulması sıkıntılı ve uzun sürecek bir iş 150-200 demeleri normal. burada da fiyatlar o civarlarda. bizimkilerde sadece sök geri tak derseniz 100 tl ye söküp takıyorlar. ayrıca kendinizin yapabileceği bir şey değildir. kendiniz söküp parçalayacak geri toplayacak imkan ve zamanınız varsa olabilir. arıza durumuna ve harcanan zamana göre de değişikli gösterir. hangi şehirdesiniz.
Bende öyle düşünüyorum ama bu dediğiniz sistemi komple kontrol edip tamir etme işi çok pahalı ve zaman alır hocam.
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir