3D Havuz Paspas Kullanan Var mı?
3D Havuz Paspas Kullanan Var mı?
Arkadaşlar aracımın kauçuk paspasları eskidi. yetkili serviste orjinal paspaslar 70-80 tlden aşağı değil. belli markaların 3d havuzlu paspasları var 120-140 tllere... bunlardan kullanan varmı? kullanımı güzelmi ? alsam memnun kalırmıyım...? yorumlarınızı bekliyorum...
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: 3D HAVUZLU PASPAS KULLANAN VAR MI?
MICRACI yazdı:Arkadaşlar aracımın kauçuk paspasları eskidi. yetkili serviste orjinal paspaslar 70-80 tlden aşağı değil. belli markaların 3d havuzlu paspasları var 120-140 tllere... bunlardan kullanan varmı? kullanımı güzelmi ? alsam memnun kalırmıyım...? yorumlarınızı bekliyorum...
Ben bagaj ve paspas olarak kullanıyorum. gg'dan almıştım 85'er TL'ye bej renk (gerçi arabanın döşemesine göre daha sütlü kahve tonlarında kalıyor ama siyaha göre daha iyi).
Bagaj birebir uyumlu, hatta üzerinde kabartma olarak micra yazıyor. Özellikle bagajdan gayet memnunum, örneğin bebek arabamızın tekerleklerine bulaşan toz/çamur vs halı döşemeye zarar vermiyor, havuzu arada çıkarıp silkeliyorum ve bir nemli bezle üzerini siliveriyorum. Esnek bir yapısı var ama dayanıklı diyebilirim ve tavsiye ederim.
Paspaslar da önler tam uyumlu (sadece kaymaması için koltuğun alt kısmına gelen çubuğun gireceği delik yok, onu da ben kendim deldim iş görür hale geldi) fakat arkaları makasla kesmek biraz gerekiyor, biraz büyük geliyor yoksa. Satıcının ilanına Micra 2010-... diye yazıyor ama sanırım tam olarak micra için üretilmiş değil. Bir de ilan da 5 parça diyor (veya ilan resminde beş parça görünüyor tam hatırlamıyorum şimdi) ama şaft üstüne serilecek kısım çıkmadı paketten ben de üstünde durmadım. Servise de sormuştum, yanlış hatırlamıyorsam bagaj için zaten yoktu veya sadece siyah renk olanı vardı, iç paspas olarak da sadece siyah kauçuk vardı ve 3D değildi galiba. Fiyatı 100 TL civarında söylemişlerdi.
İç paspaslar da esnek fakat bagaja göre daha lastiğimsi. Bu nedenle şoför tarafında olan sanırım biraz çabuk yıpranacak, gaz pedalına bastığımız ayağımızın topuğu biraz iz yapmaya başladı belli ki bir süre sonra orası delinecektir. Diğerleri muhtemelen o kadar sık kullanılmadığı için sorunsuz görünüyor şimdilik.
"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir