2003 PRIMERA TEKNA 1.6 ATEŞLEME BOBİNİ

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
ALİ MERCAN
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek: işçi

2003 PRIMERA TEKNA 1.6 ATEŞLEME BOBİNİ

Mesajgönderen ALİ MERCAN » 23 May 2016, 09:31

İZMİR'DEN SELAM ARKADAŞLAR...ORJINAL ATEŞLEME BOBİNİ LAZIM...HİÇ BİR ŞEKİLDE YAN SANAYİYE GİRMEYİN..BEN 6 DEFADIR UCUZ DİYE YAN SANAYİ KULLANIYORUM...SÜREKLİ ARIZALANIYOR...UCUZ ORJINAL ALABİLECEĞİM BİLDİĞİNİZ VEYA TEMİN EDEBİLCEK KİMSE VARMI?....TEŞEKKÜRLER...

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: 2003 PRIMERA TEKNA 1.6 ATEŞLEME BOBİNİ

Mesajgönderen spoilerci » 23 May 2016, 20:47

arkadaşım ben yan sanayi bobin kullanıyorum tanesi 280 tl den orijinalini aldım bozuldu ve bu olay bir kaç defa başıma geldi bir yıl önce 4 tane yan sanayi aldım taktım kafam rahat allaha şükür allah nazardan korusun 1 yılı geçti bobin derdinden kurtuldum
-bobinler için abim 4 ünü bir değişmediğin sürece bobin patlamasından kurtulamazsın deyip duruyor bende ısrarla tane bobin alıyordum. sonunda 4 tane bobin aldım yan sanayi taktım ve bobin olayını unuttum. öyleki 150 km yol gidecek olsam korkuyordum ya bobin arızalanırsa diye, şimdi unuttum. ama şu var öncelikli olarak beyinden bobinlere gelen kablonun içinde bir tane direnç var onun sağlam olduğundan emin olun. ateşleme kablolarının uçlarına gelen voltajların hepsinin sabit olması gerekir sabit geliyorsa hepsine sorun yok. bir takım bobin alın yan sanayi, olsun önemli değil keyfinize bakın. 4 tanesini 280 tl ye temin edebilirim. aklınızda olsun. forumda konularıma bakarsanız tel numaram da var. arayabilirsiniz geç vakit olmamak şartı ile

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
ALİ MERCAN
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: işçi

Mesajgönderen ALİ MERCAN » 27 May 2016, 07:15

SELAM KARDEŞİM..TEŞEKKÜRLER İLGİNE TELEFONUNU BULAMADIM BENİ ARAYABİLİRMİSİN YADA TELEFON NUMARANI YAZABİLİRMİSİN..4 ADETİNİ 280 TL'YE TEMİN EDEBİLCEĞİNİ YAZMIŞSIN..TEL: 0538 5550132

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Almera
Meslek: makina muhendisi
İletişim:

Mesajgönderen ibrahimucan » 27 May 2016, 07:54

spoilerci yazdı:arkadaşım ben yan sanayi bobin kullanıyorum tanesi 280 tl den orijinalini aldım bozuldu ve bu olay bir kaç defa başıma geldi bir yıl önce 4 tane yan sanayi aldım taktım kafam rahat allaha şükür allah nazardan korusun 1 yılı geçti bobin derdinden kurtuldum
-bobinler için abim 4 ünü bir değişmediğin sürece bobin patlamasından kurtulamazsın deyip duruyor bende ısrarla tane bobin alıyordum. sonunda 4 tane bobin aldım yan sanayi taktım ve bobin olayını unuttum. öyleki 150 km yol gidecek olsam korkuyordum ya bobin arızalanırsa diye, şimdi unuttum. ama şu var öncelikli olarak beyinden bobinlere gelen kablonun içinde bir tane direnç var onun sağlam olduğundan emin olun. ateşleme kablolarının uçlarına gelen voltajların hepsinin sabit olması gerekir sabit geliyorsa hepsine sorun yok. bir takım bobin alın yan sanayi, olsun önemli değil keyfinize bakın. 4 tanesini 280 tl ye temin edebilirim. aklınızda olsun. forumda konularıma bakarsanız tel numaram da var. arayabilirsiniz geç vakit olmamak şartı ile

zaten orjinaline gerekte yok. çok paralar istiyorlar.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 27 May 2016, 14:29

13 hazirana kadar bu konuyu açandan ses çıkmaz ise konu silinecektir. üye olup hemen konu açıp sonra kaybolanların konuları 20 gün sonra herhangi bir hareket olmaz ise konuyu sileceğim. yol geçen hanına dönmesin forum.

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen ibrahimucan » 27 May 2016, 15:21

spoilerci yazdı:13 hazirana kadar bu konuyu açandan ses çıkmaz ise konu silinecektir. üye olup hemen konu açıp sonra kaybolanların konuları 20 gün sonra herhangi bir hareket olmaz ise konuyu sileceğim. yol geçen hanına dönmesin forum.

hocam konuyu değil ama katılım yapmayan üyeleri sil. ben baktım belki 2000 e yakın hiç yorum yapmayan hareket göstermeyen üyeler var.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 28 May 2016, 20:46

Üyelik silme yetkimiz yok

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen ibrahimucan » 30 May 2016, 07:56

anladım. hocam bence konuyu silme. çünkü senin değerli paylaşımların oluyor.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 31 May 2016, 00:50

ibrahimucan yazdı:anladım. hocam bence konuyu silme. çünkü senin değerli paylaşımların oluyor.

teşekkür ederim ibrahim bey, sizi arayacağım ama fırsatım olmadı, yarın ararım inşallah.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 31 May 2016, 00:55

arkadaşım cevabını görmemişim kusura bakma. arkadaşla telefonda görüştük 4 tanesini 250 tlye sipariş ettik, başka alacak bir kaç kişi daha bulduğum için fiyat düştü. iki kişiye gelecek olsa idi 280 tl idi. 4 kişi bulunca 280den 250 ye düştü. tek kişi olsa idi 300 tl idi. işte birlik olmak bu kadar önemli.

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen ibrahimucan » 31 May 2016, 08:50

aynen hocam. biz burda birlik olmalıyız. herkes bişeyler paylaşıyor. ortaya güzel şeyler çıkıyor.

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı