Fren kilitlenmesi

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
Sevim
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Juke
Meslek: Memur

Fren kilitlenmesi

Mesajgönderen Sevim » 17 Eyl 2016, 20:18

Aracım star stop la çalışıyor anahtarın pili zayıfladığı için aracın kapıları açılmadı normalde araci acmak icin anahtarin uzerimde olmasi yeterliydi bende anahtarin uzerindeki acma kapama tusuna basarak araci actim araca oturdum star stop a bastim arac calismadi frene de bastim normaldi. Pilinin bitigini dusunerek yedek anahtarı aldım diğer anahtarı da pilini değiştirme için yanıma aldım iki anahtarla beraber araca oturdum. Tekrar arabayı çalıştırmak istediğim de fren kilitlenmisti. Freni zorlamak suretiyle aracı çalıştırdım doğrumu yaptım bilmiyorum. Kilitlenme neden oldu bi de zorlamadan dolayi fren sistemine zarar vermiş olabilirmiyim

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: Fren kilitlenmesi

Mesajgönderen spoilerci » 18 Eyl 2016, 14:23

aracı çalıştırmak için bir kaç defa fren pedalına bastığınız için fren şişmiş, motoru çalışmayan bir arabada bir kaç defa pedala basmak her arabada aynısını yapar normal bir durum endişeye gerek yok. şu an herşey normale dönmüş durumda olmalıdır.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: RE: Fren kilitlenmesi

Mesajgönderen Ally_07 » 22 Eyl 2016, 22:49

Sevim yazdı:Aracım star stop la çalışıyor anahtarın pili zayıfladığı için aracın kapıları açılmadı normalde araci acmak icin anahtarin uzerimde olmasi yeterliydi bende anahtarin uzerindeki acma kapama tusuna basarak araci actim araca oturdum star stop a bastim arac calismadi frene de bastim normaldi. Pilinin bitigini dusunerek yedek anahtarı aldım diğer anahtarı da pilini değiştirme için yanıma aldım iki anahtarla beraber araca oturdum. Tekrar arabayı çalıştırmak istediğim de fren kilitlenmisti. Freni zorlamak suretiyle aracı çalıştırdım doğrumu yaptım bilmiyorum. Kilitlenme neden oldu bi de zorlamadan dolayi fren sistemine zarar vermiş olabilirmiyim

@spoilerci 'nin dediği gibi olmalı. Bu arada aracınız hangi modeldir (Tapatalk uygulamasında bu bilgi görünmüyor da, benim gibi merak edenlerin dikkatini çekmesi için soruyorum)

"Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.."

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

oto anahtarı