Herkeze Merhaba
Herkeze Merhaba
arkadaşlar hepinize merhabalar aranıza yenı katıldım bodrumda unıversıte ogrencsıyım 25 yasındayım
gectıgımız gun hayırlısıyla 98 model prımera 2.0 se otomatık Benzin /LPG
araç 2 senedır yatıyor du aldıgımda baya bı bakımsızdı ve garajda degıl dısarda duruyordu ama maşallah 2 sene anahtar degmemesıne ragmen ıcıne 1 bıdon benzın koydum tek marş çalıştı
aracı dırek cekıcıyle evın onune cektım
elim alet tutar sanayıde cok calıstım
sizlerın bılgısıde benım ıcın cok önemlı
uzun süre yatmış yagmur camur gormus aracta ilk etap ne yapılmalı zamanla yaptıgım herseyı fotograf layarak başlıklar halında koyucam
arac dısarda dura dura bazı parcalar calınmıs bazı parcalar sıkıntılı parça konusunda kımden yardm alıyorsunuz malum bodrum kucuk ve pahalı bı yer bu konularda bılgılendırırsenız cok ama cok sevınırım
gectıgımız gun hayırlısıyla 98 model prımera 2.0 se otomatık Benzin /LPG
araç 2 senedır yatıyor du aldıgımda baya bı bakımsızdı ve garajda degıl dısarda duruyordu ama maşallah 2 sene anahtar degmemesıne ragmen ıcıne 1 bıdon benzın koydum tek marş çalıştı

elim alet tutar sanayıde cok calıstım
sizlerın bılgısıde benım ıcın cok önemlı
uzun süre yatmış yagmur camur gormus aracta ilk etap ne yapılmalı zamanla yaptıgım herseyı fotograf layarak başlıklar halında koyucam
arac dısarda dura dura bazı parcalar calınmıs bazı parcalar sıkıntılı parça konusunda kımden yardm alıyorsunuz malum bodrum kucuk ve pahalı bı yer bu konularda bılgılendırırsenız cok ama cok sevınırım
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir