Elektrikli Direksiyon sorunu
- VOİCEOFHAKAN
- NissanClubTr
- Otomobil: Juke
- Meslek: Medya
Elektrikli Direksiyon sorunu
2011 model Juke sportage aracımı satarak 2013 model Juke platinum dizel manuel vites aldım.Ilk kez elektrikli direksiyonla tanışmış oldum. Fren sırasında araç sağa sola çekiyordu. Bu sorunu lastik rotasyonu ile çözdüm. Fakat hala düşük hızlarda özellikle bozuk yollarda direksiyon kontrolümun dışında çok sağ sol yapıyor sonra topluyor. Hidrolikte böyle bu hissedilen bir sey degildi ama bunlarda cok rahatsiz edici hissediliyor. Bu bir direksiyon arizasi olabilir mi? Tecrübesi olanlardan bir oneri yada görüş almak istiyorum.Teşekkürler
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Elektrikli Direksiyon sorunu
VOİCEOFHAKAN yazdı:2011 model Juke sportage aracımı satarak 2013 model Juke platinum dizel manuel vites aldım.Ilk kez elektrikli direksiyonla tanışmış oldum. Fren sırasında araç sağa sola çekiyordu. Bu sorunu lastik rotasyonu ile çözdüm. Fakat hala düşük hızlarda özellikle bozuk yollarda direksiyon kontrolümun dışında çok sağ sol yapıyor sonra topluyor. Hidrolikte böyle bu hissedilen bir sey degildi ama bunlarda cok rahatsiz edici hissediliyor. Bu bir direksiyon arizasi olabilir mi? Tecrübesi olanlardan bir oneri yada görüş almak istiyorum.Teşekkürler
Rot ayarlarını kontrol ettirdiniz mi?
"Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.."
"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam
“Donanımsal Arızalar” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir