Pulsar Bolu
Pulsar Bolu
Bu ay içinde Düzce bayinden Nissan Pulsar 1.2 Visia Xtronic aldım. Aranıza katılmış oldum. Bu aracı eşim kullanacak ama herşeyiyle ben ilgileneceğim.
Arabayla ilgili ilk notlarımı paylaşayım.
Arabaya ek olarak bir takım jant ve sensor aldım. Sensor konusu forumda biraz havada kalmış gibi. Dışarıdan sensor alınıp takılabiliyor. Uygun olması lazım. Araç kendi tanıyor dendi. Bakıp göreceğiz. Kışın gelmesi lazım önce. Olmadı tanıtım yapılacak.
Servisin taktığı park sensoru sadece ses uyarılı. Şimdilik kullanıyorum ama led uyarılı veya aynada gostergeli bir modelini taktırabilirim.
Sis farı olarak kullanılabilecek bir farı yok. Buna bir çözüm arıyorum. Gündüz farı yerine sis farı takılabilir mi diye bakıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Araba NTFS formatlı usb belleklerden mp3 çalmıyor. Usb fat32 olması lazım.
Arabanın içi muazzam geniş.
Koltukları çok rahat değil. Bel desteği yok. Uzun yolda manuel klima sıkıntılı. Otomatik olsun isterdim.
Viraj performansı çok iyi değil. (Mazda 3 sedana göre)
Vites geçişleri harika. Araba çok sessiz.
Yakıtı her benzinli araba gibi. Gücü yeterli.
-
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Uzakyol Gemi Kaptanı
- İletişim:
Re: Pulsar Bolu
1.2 Black Edıtıon A/T
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Pulsar Bolu
cenkson yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Bu ay içinde Düzce bayinden Nissan Pulsar 1.2 Visia Xtronic aldım. Aranıza katılmış oldum. Bu aracı eşim kullanacak ama herşeyiyle ben ilgileneceğim.
Arabayla ilgili ilk notlarımı paylaşayım.
Arabaya ek olarak bir takım jant ve sensor aldım. Sensor konusu forumda biraz havada kalmış gibi. Dışarıdan sensor alınıp takılabiliyor. Uygun olması lazım. Araç kendi tanıyor dendi. Bakıp göreceğiz. Kışın gelmesi lazım önce. Olmadı tanıtım yapılacak.
Servisin taktığı park sensoru sadece ses uyarılı. Şimdilik kullanıyorum ama led uyarılı veya aynada gostergeli bir modelini taktırabilirim.
Sis farı olarak kullanılabilecek bir farı yok. Buna bir çözüm arıyorum. Gündüz farı yerine sis farı takılabilir mi diye bakıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Araba NTFS formatlı usb belleklerden mp3 çalmıyor. Usb fat32 olması lazım.
Arabanın içi muazzam geniş.
Koltukları çok rahat değil. Bel desteği yok. Uzun yolda manuel klima sıkıntılı. Otomatik olsun isterdim.
Viraj performansı çok iyi değil. (Mazda 3 sedana göre)
Vites geçişleri harika. Araba çok sessiz.
Yakıtı her benzinli araba gibi. Gücü yeterli.
Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir