Maxima

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
Yasin yunus
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Maxima
Meslek: Serbest

Maxima

Mesajgönderen Yasin yunus » 26 Ağu 2017, 23:14

Slm Nissan severler maxima ve primera hakkında sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

Kullanıcı avatarı
Fatiherz
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: İşçi

Re: Maxima

Mesajgönderen Fatiherz » 15 Eki 2017, 21:26

Merhaba arkadaşlar 2004 model maximam var aracı otoparka bıraktım geldiğimde otoparktaki çocuk abi araba gitmiyor dedi. Aracı çalıştırdığında devir saati yükseliyor fakat araç hareket etmiyor vites kolu tüm viteslere rahatlıkla geliyor parka aldığımda araç kımıldamıyor fakat diğer viteslerde araç boşta. Arabayı sanayiye çektirdim yarın bakacaklar acaba problem nedir yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı avatarı
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Site Yönetimi

Re: Maxima

Mesajgönderen » 16 Eki 2017, 15:32

Selamünaleyküm Yasin Bey.
Aracımı yeni aldım. Aldığımda vardı, devir saati yerinde durmuyor :) kafasına göre takılıyor sona atlıyor 3 4 5 7 oralara çıkıyor iniyor. dibe oturuyor. uzun yol yapınca düzeliyor gibi. normal rölanti yerinde duruyor 1 2 arasında. snr arada yine atlıyor falan .:) ABS ışığım yanıyor. birde fark ettim, göstergedeki ışıklar yanmıyor: şu şekilde açıklayayım , farları açıyorum göstergede farların yandığına dair lamba yanmıyor. uzunları yaktığımda birtek o görünüyor. sinyalleride göremiyorum göstergede. bide araca gaz yeni takılmış sirkeleme yapıyor araç düşük devirdeyken. kalkış yaparken fln. snr düzeliyor.
birde bu araçların bagajında ışık varmı acaba :D daha arabayı düzgün inceleyemedim, bari bilenlerden öğreneyim :)
teşekkürler hayırlı günler

:DD

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

oto anahtarı