Herkese selamlar
Herkese selamlar
Ben Gümüşhane'den Murat KAYA. Kamuda diş hekimi olarak çalışıyorum. 3 ay önce aldığım 2011 Micra Tekna aracımda yaşadığım sorunlarla ilgili bilgi ararken bu foruma rastladım. Bugün uzun uzun yazılanları okudum ve inanın burada paylaşılanlar bir can simidi kadar değerli.
İnsanların hiç karşılık beklemeden birbirine yardımcı olmaya çalışması iyiliğe olan inancımı perçinledi.
Dilerim sorunları aşabilirim ve sonrasında ben de tecrübelerimi paylaşarak faydalı olabilirim.
Re: Herkese selamlar
Araciniz hayirli olsun.
Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium 4x4 2014
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Herkese selamlar
muratk yazdı:Merhaba
Ben Gümüşhane'den Murat KAYA. Kamuda diş hekimi olarak çalışıyorum. 3 ay önce aldığım 2011 Micra Tekna aracımda yaşadığım sorunlarla ilgili bilgi ararken bu foruma rastladım. Bugün uzun uzun yazılanları okudum ve inanın burada paylaşılanlar bir can simidi kadar değerli.
İnsanların hiç karşılık beklemeden birbirine yardımcı olmaya çalışması iyiliğe olan inancımı perçinledi.
Dilerim sorunları aşabilirim ve sonrasında ben de tecrübelerimi paylaşarak faydalı olabilirim.
Hoş geldiniz, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. İnşallah sorunlarınız bir an önce çözüme erişir ve keyifle binmeye devam edersiniz.
Bizler küçük bir grup da olsak bilginin paylaştıkça çoğalacağını düşünüyoruz, sizin de katkılarınızla daha da çoğalmasını dileriz. İyi forumlar.
Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir