Herkese selamlar

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
muratk
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Micra
Meslek: Diş hekimi

Herkese selamlar

Mesajgönderen muratk » 18 Haz 2016, 15:07

Merhaba
Ben Gümüşhane'den Murat KAYA. Kamuda diş hekimi olarak çalışıyorum. 3 ay önce aldığım 2011 Micra Tekna aracımda yaşadığım sorunlarla ilgili bilgi ararken bu foruma rastladım. Bugün uzun uzun yazılanları okudum ve inanın burada paylaşılanlar bir can simidi kadar değerli.

İnsanların hiç karşılık beklemeden birbirine yardımcı olmaya çalışması iyiliğe olan inancımı perçinledi.

Dilerim sorunları aşabilirim ve sonrasında ben de tecrübelerimi paylaşarak faydalı olabilirim.

Kullanıcı avatarı
pinpause
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Havacilik

Re: Herkese selamlar

Mesajgönderen pinpause » 20 Haz 2016, 09:25

Hosgeldiniz Murat Bey,
Araciniz hayirli olsun.

Nissan K12C Micra 1.2 Passion 2009
Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium 4x4 2014

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: RE: Herkese selamlar

Mesajgönderen Ally_07 » 01 Tem 2016, 14:17

muratk yazdı:Merhaba
Ben Gümüşhane'den Murat KAYA. Kamuda diş hekimi olarak çalışıyorum. 3 ay önce aldığım 2011 Micra Tekna aracımda yaşadığım sorunlarla ilgili bilgi ararken bu foruma rastladım. Bugün uzun uzun yazılanları okudum ve inanın burada paylaşılanlar bir can simidi kadar değerli.

İnsanların hiç karşılık beklemeden birbirine yardımcı olmaya çalışması iyiliğe olan inancımı perçinledi.

Dilerim sorunları aşabilirim ve sonrasında ben de tecrübelerimi paylaşarak faydalı olabilirim.

Hoş geldiniz, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. İnşallah sorunlarınız bir an önce çözüme erişir ve keyifle binmeye devam edersiniz.

Bizler küçük bir grup da olsak bilginin paylaştıkça çoğalacağını düşünüyoruz, sizin de katkılarınızla daha da çoğalmasını dileriz. İyi forumlar.

Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

oto anahtarı