YAKIT EKONOMİSİ GÖSTERGESİ
YAKIT EKONOMİSİ GÖSTERGESİ
tanışma
- dilekk
- Platin Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: ingilizce öğretmeni
Re: tanışma
alisak yazdı:ben ali sak. 2013 ağustos ayında 0 km bir nissan qashqai 1.5 dci sport pack aldım. foruma konya dan yazıyorum. saygılar...
Meslektaşım foruma, aramıza hoşgeldiniz.. Kendizi üye otomabilleri başlığı adı altında da tanıtabilirsiniz..
Aracınızı iyi günlerde güle güle kullanın.
Bende yakıt göstergesinde benzer durum oluyor ama tabi bu kadar belirgin şekilde,çok sık oynamalar halinde değil.. İlginç gelebilir belki ama çok dik rampaya park ettiğimde gösterge birden düşüyor.. Sonra yine düzelip düşüyor ama bu kadar bariz bir oynama olmadı
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
Re: YAKIT EKONOMİSİ GÖSTERGESİ
alisak yazdı:QASHQAİ 1.5 TEKNA ALALI 1 AY OLDU. YAKIT EKONOMİSİ GÖSTERGESİ BU SABAH 6,1 GÖSTERİRKEN ANİDEN 10,0 GÖSTERMEYE BAŞLADI. SONRA 8,9-7,6-6,7 GİBİ DEĞERLERİ BİRKAÇ KM. İÇERİSİNDE GÖRMEYE BAŞLADIM. SANIRIM ARABA KAFAYI YEDİ. ŞİMDİ DE PARK HALİNDE 6,8 DE BIRAKTIĞIM ARABAMDA KONTAĞI ÇEVİRİNCE 7,2 YAZIYODU. BEN DE ŞİMDİ KAFAYI YİYECEM. ARKADAŞLAR BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN VAR MI? LÜTFEN BAN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ. SERVİSİ DE ARADIM SORDUM AMA TATMİN EDİCİ BİR CEVAP ALAMADIM. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Sorununuz hava şartlarının değişmesinden kaynaklanıyor.Havaların soğumasıyla birlikte motor soğukken daha uzun süre cikle devresinde kalıyor bu sebebten dolayı yakıt göstergeniz yüksek gösteriyor rölantini düşmesiyle birlikte yakıt miktarınızda düşüyordur.
ANTALYA

- kaan2993
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: İnşaat Mühendisi
kaan2993 yazdı:aynen yapılan km fazlalaştıkça değişim o kadar azalır. Ben aracımı 400 km şehir dışı kullandım 4.5 lt ortalamam vardı sehir içinde yoğun bir trafiğe girdim yaklaşık yarım saat dur-kalk ile geçti ve yarım saat sonunda yol bilgisayarı ortalama değeri kendiliğinden sıfırladı ve 15 lt civarı göstermeye başladı. Bende çok şaşırdım bunu araştırdım sebebi sürücüye hatalı bilgi vermemek için çok uç değişimlerde bilgisayar kendine reset atıyormus.

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir