NİSSAN debriyaj baskı balata volant dişlisi arızasını garantiye sokmadı!!
- şevketarda
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: emekli
NİSSAN debriyaj baskı balata volant dişlisi arızasını garantiye sokmadı!!
Nissan müşteri hizmetlerini aradım geri döndüler arızanın garanti kapsamına alamayacaklarını söylediler biz neden sıfır araç alıyoruz ki! Not 25 yıldan beri araç kullanıyorum 4 tane sıfır araç 2 tane ikinci el araç olmak üzere Nissan'a kadar hiç böyle bir problem yaşamadım gerçekten hatalı olsam kabul edeceğim! Borç para bularak aracımı yaptırmak zorunda kaldım 4 günde Samsun'da kaldım! Bütün yasal haklarımı kullanacağım! bu arada aranıza yeni katıldım Nissan kulüp üyelerine slm olsun nissanda benzer proplem yaşayan arkadaş oldumu yasal olarak nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilgisi olan arkadaş varsa paylaşımda bulunursanız sevinirim tşk : :T
Re: NİSSAN debriyaj baskı balata volant dişlisi arızasını garantiye sokmadı!!
80 binde bir araç volant yermi. yermiş:)
- şevketarda
- NissanClubTr
- Murat Taşer
- NissanClubTr
- Otomobil: Juke
- Meslek: Elektronik teknikeri
Re: RE: NİSSAN debriyaj baskı balata volant dişlisi arızasını garantiye sokmadı!!
Geçmiş olsun Şevket bey. 2012 model 25.000 km deki Nissn juke marka aracımda otomatik şanzıman sorunu yaşadım. Malesef nissan markası araçlarının arkasında durmuyor ben Bimer üzerinden Gümrük ve Ticaret Bakanlığına ve Japonya nissan genel merkezine şikayette bulundum, etkili oluyor tavsiye ederim.şevketarda yazdı:2015 model Nissan Qashqai Platinum Premium 13.500 kilometrede olan oğlumun adına kayıtlı engelli aracım debriyaj baskı balatası arızası ile Sinop Ayancık arasında ailemle birlikte yolda kaldım çekici yardımı ile en yakın Samsun Asal Otomotiv servisine yönlendirildi yapılan tespitlerde! Debriyaj baskı balata seti ve daha önemlisi volant dişlisi de zarar görmüş ancak aracım garanti kapsamında olmasına rağmen kullanıcı hatası deyip bana 8.000 TL fatura çıkardılar.
Nissan müşteri hizmetlerini aradım geri döndüler arızanın garanti kapsamına alamayacaklarını söylediler biz neden sıfır araç alıyoruz ki! Not 25 yıldan beri araç kullanıyorum 4 tane sıfır araç 2 tane ikinci el araç olmak üzere Nissan'a kadar hiç böyle bir problem yaşamadım gerçekten hatalı olsam kabul edeceğim! Borç para bularak aracımı yaptırmak zorunda kaldım 4 günde Samsun'da kaldım! Bütün yasal haklarımı kullanacağım! bu arada aranıza yeni katıldım Nissan kulüp üyelerine slm olsun nissanda benzer proplem yaşayan arkadaş oldumu yasal olarak nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilgisi olan arkadaş varsa paylaşımda bulunursanız sevinirim tşk :
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- şevketarda
- NissanClubTr
- fatihbaklaa
- NissanClubTr
- Meslek: Makina operatörü
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir