98 Model Primere slx soru ve bilgi paylaşımı

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
faithstar
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek:

Re: 98 Model Primere slx soru ve bilgi paylaşımı

Mesajgönderen faithstar » 13 Mar 2015, 11:18

horex yazdı:
faithstar yazdı:Arkadslar merhaba.bendede 98 primera slx var.175000 de araç.lpg konusunda tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.uzun süre opet kullandım ama gittiğim ustalar opetten uzak durmamı söyledliler.aşırı katkılı olduğu için arıza verdiriyormuş.şimdi şhellden vazgecmiyorum.bence shelden şaşmayın

3 yılı aşkındır opet den alıyorum sorunum yok şimdilik sadece 2 kez farklı yerden almak durumunda kaldım biri shell diğeri alpet ti sanırım alpete bir daha girmem shell de de sorun görmedim bi depo kullandım. bence her ustaya da inanmanak lazım hepsi farkılı bişey söylüyor

opetin enjektörleri tıkadığını söylüyorlar.

Kullanıcı avatarı
horex
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: memur

Mesajgönderen horex » 15 Mar 2015, 11:51

faithstar yazdı:
horex yazdı:
faithstar yazdı:Arkadslar merhaba.bendede 98 primera slx var.175000 de araç.lpg konusunda tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.uzun süre opet kullandım ama gittiğim ustalar opetten uzak durmamı söyledliler.aşırı katkılı olduğu için arıza verdiriyormuş.şimdi şhellden vazgecmiyorum.bence shelden şaşmayın

3 yılı aşkındır opet den alıyorum sorunum yok şimdilik sadece 2 kez farklı yerden almak durumunda kaldım biri shell diğeri alpet ti sanırım alpete bir daha girmem shell de de sorun görmedim bi depo kullandım. bence her ustaya da inanmanak lazım hepsi farkılı bişey söylüyor

opetin enjektörleri tıkadığını söylüyorlar.

Bilimsel veri varsa sorun yok ama ustalar söylüyorsa inanmam benim bir arkadaş sanayide ve opelden şaşmıyor ve tabii onun diğer tamirci arkadaşlarıda

Kullanıcı avatarı
faithstar
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen faithstar » 21 Mar 2015, 23:55

Arkadaşlar benim araç 1.vitesten 2 ye zor geçiyor.bide debriyaj çok sert.bu konuda bilgisi olan varmı acaba

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 22 Mar 2015, 02:10

ben ipragazdan şaşmam, opet 1 ipragaz 20 km olsa ipragazı tercih ederim ben çok memnundum, lpg taktırırsam yine ipragaz alırım. neden mi 2.0 lpgli mondeo m vardı çok marka denedim hesapladım ölçtüm biçtim ipragaz 100km/litre hesabında en az yakan gaz idi aracın performansı çok güzel ve yağ yakma yoktu,

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
ultrAdiqe
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen ultrAdiqe » 06 Nis 2015, 11:39

Hocam ben shellin gazından aldığım performansı hic birinden alamadım

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi