98 Model Primere slx soru ve bilgi paylaşımı
Re: 98 Model Primere slx soru ve bilgi paylaşımı
horex yazdı:faithstar yazdı:Arkadslar merhaba.bendede 98 primera slx var.175000 de araç.lpg konusunda tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.uzun süre opet kullandım ama gittiğim ustalar opetten uzak durmamı söyledliler.aşırı katkılı olduğu için arıza verdiriyormuş.şimdi şhellden vazgecmiyorum.bence shelden şaşmayın
3 yılı aşkındır opet den alıyorum sorunum yok şimdilik sadece 2 kez farklı yerden almak durumunda kaldım biri shell diğeri alpet ti sanırım alpete bir daha girmem shell de de sorun görmedim bi depo kullandım. bence her ustaya da inanmanak lazım hepsi farkılı bişey söylüyor
opetin enjektörleri tıkadığını söylüyorlar.
- horex
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: memur
faithstar yazdı:horex yazdı:faithstar yazdı:Arkadslar merhaba.bendede 98 primera slx var.175000 de araç.lpg konusunda tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.uzun süre opet kullandım ama gittiğim ustalar opetten uzak durmamı söyledliler.aşırı katkılı olduğu için arıza verdiriyormuş.şimdi şhellden vazgecmiyorum.bence shelden şaşmayın
3 yılı aşkındır opet den alıyorum sorunum yok şimdilik sadece 2 kez farklı yerden almak durumunda kaldım biri shell diğeri alpet ti sanırım alpete bir daha girmem shell de de sorun görmedim bi depo kullandım. bence her ustaya da inanmanak lazım hepsi farkılı bişey söylüyor
opetin enjektörleri tıkadığını söylüyorlar.
Bilimsel veri varsa sorun yok ama ustalar söylüyorsa inanmam benim bir arkadaş sanayide ve opelden şaşmıyor ve tabii onun diğer tamirci arkadaşlarıda
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir