Primera P12 Aux, Usb, Bluetooh, Hands Free, Video
- ibrahimkoklemez
- NissanClubTr
- Otomobil: Primera
- Meslek: IT Uzmanı
Primera P12 Aux, Usb, Bluetooh, Hands Free, Video
1- öncelikle araçta aux, usb, sd kart, bluetooh ile müzik dinlemek ve bluetooth ile hands free özelliğini araçta kullanmak istiyorum bana önerebileceğiniz ne olabilir? bunları destekleyecek bir aparat var mıdır? ben yurtdışı sitelerinde ekteki iki resim gibi aparat buldum ancak Türkiye'de bulamadım satışını yapan bir mağaza.
2- aracın ekranı ile video, film izlemek istiyorum. bunun için ne yapabilirim?
3-araçtaki navigasyonu kullanmak istiyorum. çözümünü buldum. dokunmatik olarak navigasyon uygulamasını www.otomediamarket.com gerçekleştirmiş
https://www.youtube.com/watch?v=CmW7Q_Kco8o
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
Re: Primera P12 Aux, Usb, Bluetooh, Hands Free, Video
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- spoilerci
- MODERATOR
- İletişim:

- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama

İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
FelixCrail yazdı:Videodaki jantlar daha iyiymiş
Zevk meselesi

- ibrahimkoklemez
- NissanClubTr
- spoilerci
- MODERATOR
- İletişim:
ibrahimkoklemez yazdı:XCarLink dediğiniz tam olarak nedir? Nasıl bir cihaz? Ne gibi özellikleri var? P12'ye uyumlu mu? Maliyeti ve montajı ortalama ne kadar? Biraz bahseder misiniz?
xcarlink yukarıda paylaştığımız YATOUR cihazından daha pahalı, aynı işi görecek bir cihaz. ikisinide kullanıp denemedim, pahalı ise vardır bir hikmeti, ucuz ise vardır bir illeti. kaliteli ses, kaliteli malzemedir farkı, ama aynı işi görür.
- ibrahimkoklemez
- NissanClubTr
orionche yazdı:Müzik dinlemek için değişik modüller var, tavsiye ederim. Bende XCarLink var ve çok memnunum. özellikle SD kart veya Flash bellek kullanarak istediğin müzik listelerini oluşturup dinlemek çok güzel. Bluetooth ile handsfree de çok kullanışlı tavsiye ederim onu da. Ama ekrandan video, resim, müzik dinleme ve navigasyon işine girme çok pahalı. O videodaki benim arabam. Otomedya markette yapıldı. İstanbulda. Çok pahalı ve gereksiz. Ayrıca firma istanbulda olduğu için en ufak bir sorunda oraya gitmek gerekli. Telefonla destek yok. Hatta satış sonrası destek yok desem daha doğru olur. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.
orionche adlı kullanıcı kullanmış. rica etsem bize cihazı anlatır mısınız?
1- cihaz ile bluetooh üzerinden telefondan şarkı açılabiliyor mu? (Evet/Hayır)
2- usb, sd kart, bluettoh ile açılan şarkı direksiyon kumandası ile değiştirilebiliyor mu? (Evet/Hayır)
3- cihazdaki bluetooth ile telefon görüşmesi yapılabiliyor mu? (Evet/Hayır)
4- hands free kullanılabiliyorsa aracın mikrofonu kullanılabiliyor mu? (Evet/Hayır) Yoksa cihazın kendi mikrofonu mu var?
5- cihazı nereden aldınız, fiyatı nedir ve montaja ne kadar ücret ödediniz?
ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
ibrahimkoklemez yazdı:orionche yazdı:Müzik dinlemek için değişik modüller var, tavsiye ederim. Bende XCarLink var ve çok memnunum. özellikle SD kart veya Flash bellek kullanarak istediğin müzik listelerini oluşturup dinlemek çok güzel. Bluetooth ile handsfree de çok kullanışlı tavsiye ederim onu da. Ama ekrandan video, resim, müzik dinleme ve navigasyon işine girme çok pahalı. O videodaki benim arabam. Otomedya markette yapıldı. İstanbulda. Çok pahalı ve gereksiz. Ayrıca firma istanbulda olduğu için en ufak bir sorunda oraya gitmek gerekli. Telefonla destek yok. Hatta satış sonrası destek yok desem daha doğru olur. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.
2- usb, sd kart, bluettoh ile açılan şarkı direksiyon kumandası ile değiştirilebiliyor mu? (Evet/Hayır)
4- hands free kullanılabiliyorsa aracın mikrofonu kullanılabiliyor mu? (Evet/Hayır) Yoksa cihazın kendi mikrofonu mu var?
1.Hayır
2.Evet
3.Evet
4.Evet
5.İnternette satılıyor. Ebay, Amazon, Aliexpress vb. Montajı iyi bir oto elektrikçisi tercihen yetkili servis elektrikçisi yapmalı.

- ibrahimkoklemez
- NissanClubTr
orionche yazdı:ibrahimkoklemez yazdı:orionche yazdı:Müzik dinlemek için değişik modüller var, tavsiye ederim. Bende XCarLink var ve çok memnunum. özellikle SD kart veya Flash bellek kullanarak istediğin müzik listelerini oluşturup dinlemek çok güzel. Bluetooth ile handsfree de çok kullanışlı tavsiye ederim onu da. Ama ekrandan video, resim, müzik dinleme ve navigasyon işine girme çok pahalı. O videodaki benim arabam. Otomedya markette yapıldı. İstanbulda. Çok pahalı ve gereksiz. Ayrıca firma istanbulda olduğu için en ufak bir sorunda oraya gitmek gerekli. Telefonla destek yok. Hatta satış sonrası destek yok desem daha doğru olur. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.
1.Hayır
2.Evet
3.Evet
4.Evet
5.İnternette satılıyor. Ebay, Amazon, Aliexpress vb. Montajı iyi bir oto elektrikçisi tercihen yetkili servis elektrikçisi yapmalı.
peki XCarLink dediğiniz nissan primera p12 için uyumlu olan modeli hangisi? marka kodu vs var mı?

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir