Primera P12 Aux, Usb, Bluetooh, Hands Free, Video

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
ibrahimkoklemez
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek: IT Uzmanı

Primera P12 Aux, Usb, Bluetooh, Hands Free, Video

Mesajgönderen ibrahimkoklemez » 16 Haz 2015, 13:49

merhabalar, nissan primera p12 tekna aracım var (2003)

1- öncelikle araçta aux, usb, sd kart, bluetooh ile müzik dinlemek ve bluetooth ile hands free özelliğini araçta kullanmak istiyorum bana önerebileceğiniz ne olabilir? bunları destekleyecek bir aparat var mıdır? ben yurtdışı sitelerinde ekteki iki resim gibi aparat buldum ancak Türkiye'de bulamadım satışını yapan bir mağaza.

2- aracın ekranı ile video, film izlemek istiyorum. bunun için ne yapabilirim?

3-araçtaki navigasyonu kullanmak istiyorum. çözümünü buldum. dokunmatik olarak navigasyon uygulamasını www.otomediamarket.com gerçekleştirmiş

https://www.youtube.com/watch?v=CmW7Q_Kco8o

Nissan Primera P12 Tekna

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: Primera P12 Aux, Usb, Bluetooh, Hands Free, Video

Mesajgönderen spoilerci » 16 Haz 2015, 14:33

yatour marka olan cihaz p12 lere uyar diye tahmin ediyorum. aynı konuyu ben daha önce cevaplamış yatour denilen bu cihazın linkini atmıştım. sağ üstte gördüğünüz, beyaz soketi CD playerin arkasına takacaksınız. model ve yıldan dolayı kabloların yerleri uyuşmazsa profesyonel yardım alarak kablo yerlerini değiştireceksiniz. ayrıca bu sitede fiyat pahalı

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 16 Haz 2015, 14:42

en az 15 kişi olsun bunu isteyen çok daha ucuza getirtirim, ama aynı hataya düşmem bu defa,

Kullanıcı avatarı
orionche
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: memur

Mesajgönderen orionche » 16 Haz 2015, 18:21

Müzik dinlemek için değişik modüller var, tavsiye ederim. Bende XCarLink var ve çok memnunum. özellikle SD kart veya Flash bellek kullanarak istediğin müzik listelerini oluşturup dinlemek çok güzel. Bluetooth ile handsfree de çok kullanışlı tavsiye ederim onu da. Ama ekrandan video, resim, müzik dinleme ve navigasyon işine girme çok pahalı. O videodaki benim arabam. Otomedya markette yapıldı. İstanbulda. Çok pahalı ve gereksiz. Ayrıca firma istanbulda olduğu için en ufak bir sorunda oraya gitmek gerekli. Telefonla destek yok. Hatta satış sonrası destek yok desem daha doğru olur. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Resim
:XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Meslek: Filo Kiralama

Mesajgönderen FelixCrail » 16 Haz 2015, 20:36

Videodaki jantlar daha iyiymiş :)

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
orionche
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen orionche » 16 Haz 2015, 22:08

FelixCrail yazdı:Videodaki jantlar daha iyiymiş :)

Zevk meselesi :K

Resim
:XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA

Kullanıcı avatarı
ibrahimkoklemez
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen ibrahimkoklemez » 17 Haz 2015, 12:05

XCarLink dediğiniz tam olarak nedir? Nasıl bir cihaz? Ne gibi özellikleri var? P12'ye uyumlu mu? Maliyeti ve montajı ortalama ne kadar? Biraz bahseder misiniz?

Nissan Primera P12 Tekna

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 17 Haz 2015, 12:37

ibrahimkoklemez yazdı:XCarLink dediğiniz tam olarak nedir? Nasıl bir cihaz? Ne gibi özellikleri var? P12'ye uyumlu mu? Maliyeti ve montajı ortalama ne kadar? Biraz bahseder misiniz?

xcarlink yukarıda paylaştığımız YATOUR cihazından daha pahalı, aynı işi görecek bir cihaz. ikisinide kullanıp denemedim, pahalı ise vardır bir hikmeti, ucuz ise vardır bir illeti. kaliteli ses, kaliteli malzemedir farkı, ama aynı işi görür.

Kullanıcı avatarı
ibrahimkoklemez
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen ibrahimkoklemez » 17 Haz 2015, 17:02

orionche yazdı:Müzik dinlemek için değişik modüller var, tavsiye ederim. Bende XCarLink var ve çok memnunum. özellikle SD kart veya Flash bellek kullanarak istediğin müzik listelerini oluşturup dinlemek çok güzel. Bluetooth ile handsfree de çok kullanışlı tavsiye ederim onu da. Ama ekrandan video, resim, müzik dinleme ve navigasyon işine girme çok pahalı. O videodaki benim arabam. Otomedya markette yapıldı. İstanbulda. Çok pahalı ve gereksiz. Ayrıca firma istanbulda olduğu için en ufak bir sorunda oraya gitmek gerekli. Telefonla destek yok. Hatta satış sonrası destek yok desem daha doğru olur. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.

orionche adlı kullanıcı kullanmış. rica etsem bize cihazı anlatır mısınız?

1- cihaz ile bluetooh üzerinden telefondan şarkı açılabiliyor mu? (Evet/Hayır)
2- usb, sd kart, bluettoh ile açılan şarkı direksiyon kumandası ile değiştirilebiliyor mu? (Evet/Hayır)
3- cihazdaki bluetooth ile telefon görüşmesi yapılabiliyor mu? (Evet/Hayır)
4- hands free kullanılabiliyorsa aracın mikrofonu kullanılabiliyor mu? (Evet/Hayır) Yoksa cihazın kendi mikrofonu mu var?
5- cihazı nereden aldınız, fiyatı nedir ve montaja ne kadar ücret ödediniz?

ilginizden dolayı çok teşekkür ederim

Nissan Primera P12 Tekna

Kullanıcı avatarı
orionche
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen orionche » 17 Haz 2015, 19:33

ibrahimkoklemez yazdı:
orionche yazdı:Müzik dinlemek için değişik modüller var, tavsiye ederim. Bende XCarLink var ve çok memnunum. özellikle SD kart veya Flash bellek kullanarak istediğin müzik listelerini oluşturup dinlemek çok güzel. Bluetooth ile handsfree de çok kullanışlı tavsiye ederim onu da. Ama ekrandan video, resim, müzik dinleme ve navigasyon işine girme çok pahalı. O videodaki benim arabam. Otomedya markette yapıldı. İstanbulda. Çok pahalı ve gereksiz. Ayrıca firma istanbulda olduğu için en ufak bir sorunda oraya gitmek gerekli. Telefonla destek yok. Hatta satış sonrası destek yok desem daha doğru olur. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.

2- usb, sd kart, bluettoh ile açılan şarkı direksiyon kumandası ile değiştirilebiliyor mu? (Evet/Hayır)
4- hands free kullanılabiliyorsa aracın mikrofonu kullanılabiliyor mu? (Evet/Hayır) Yoksa cihazın kendi mikrofonu mu var?

1.Hayır
2.Evet
3.Evet
4.Evet
5.İnternette satılıyor. Ebay, Amazon, Aliexpress vb. Montajı iyi bir oto elektrikçisi tercihen yetkili servis elektrikçisi yapmalı.

Resim

Kullanıcı avatarı
ibrahimkoklemez
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen ibrahimkoklemez » 18 Haz 2015, 09:40

orionche yazdı:
ibrahimkoklemez yazdı:

1.Hayır
2.Evet
3.Evet
4.Evet
5.İnternette satılıyor. Ebay, Amazon, Aliexpress vb. Montajı iyi bir oto elektrikçisi tercihen yetkili servis elektrikçisi yapmalı.

peki XCarLink dediğiniz nissan primera p12 için uyumlu olan modeli hangisi? marka kodu vs var mı?

Nissan Primera P12 Tekna

Kullanıcı avatarı
orionche
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen orionche » 18 Haz 2015, 21:35

Fotoğrafını çektim az önce. Bendeki bu. XCarLink diye yazarsanız birçok sitede satılıyor. Hatta Türkiye sitesi de varmış. Arayıp görüşülebilir.

Resim
Resim
Resim

Resim

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 4 misafir

oto anahtarı