P11 ALMADAN ÖNCE SİZLERE DANIŞMAK İSTİYORUM

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
Muhammet Murat
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek:
İletişim:

Re: P11 ALMADAN ÖNCE SİZLERE DANIŞMAK İSTİYORUM

Mesajgönderen Muhammet Murat » 08 Oca 2013, 16:25

spyder20 yazdı:
konyahooligans yazdı:
selcukprimera yazdı:primera sorunsuz bi araçtır tavsiye ederim...

önemli olan o sorunsuz aracı bulmaktır kardeşim :) konya da 10 arabadan 2 si nissan oldu nerde döküntü hurda var doldu taştı ama bi kadarda temizleri mevcut tabiki

valla sahibinden.com da dikkatimi çekti konyada çok var satılık

konya nissanın merkezi kardeşim çoğrafik yapı itibariyle tam konya arabası o yüzden çok tercih ediliyor ilanlarda görebilirsin zaten ama temiz ve bakımlı almanı tavsiye ederim 500 tl fazla ver kafan ağrımasın

Muhammet Murat Üyel
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)

İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.

Kullanıcı avatarı
Muhammet Murat
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:
İletişim:

Mesajgönderen Muhammet Murat » 08 Oca 2013, 16:27

biggyman yazdı:Selamlar,

Bende 2001-2009 yılları arasında P11 2000 Model 1.8 Luxury Primera kullandım. İzlenimlerimi şöyle aktarayım. Aracın garantisi bittikten sonra tüm periyodik bakımları Bostancı da özel serviste yapıldı. Bakım fiyatları gayet makul düzeydeydi. Yani aynı segment araçların bakımı 5 lira tutarken biz 10 lira ödemiyorduk. Bakımlar haricinde bir kere araç debriyaj balatası bittiği için yolda kaldı. Onun haricinde motor veya mekanik ile ilgili en küçük bir sıkıntısı olmadı. Tabiri caizse yemini suyunu ver arkana bakma. Aracın bana göre en iddialı özelliği inanılmaz bir yol tutuşunun olmasıydı. En keskin manevralarda bile (8 yıl boyunca) aracı yoldan çıkartamadım. Hızlanma konusunda 1.8 114 HP motor orta seviyelerde performans sergilerken yüksek hızlarda sessizliğini koruyarak iyi bir performans çıkarıyordu. Malzeme kalitesi bir çok rakibine göre daha iyiydi. Dönemine göre kullanıcısına güzel bir konfor sunuyordu. Kilometre sorunu olmadan tıkır tıkır çalışan bir motor sizi bakımları aksatmamak kaydıyla çok rahat 500.000 kmlere kadar taşıyabilir. Birde 1.8 motor için önyargılı yaklaşanlara şunu söyleyeyim. 1.8 motorun fabrika verilerine bakarsanız 1.6 motordan daha az yaktığını ve daha seri olduğunu görebilirsiniz. Nissan keyifli ve konforlu sürüş için ideal bir araba. Neyse ki 2009 da ara verdiğim Nissan serüvenine 2013 de tekrar Nissan Qashqai ile başlamış bulunuyorum.

Keyifli sürüşler...

Almanyada mercedes nasılsa japonyadada öyle :) zengin arabası zaten lakabı japon mercedesi :)

Muhammet Murat Üyel
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)

İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.

Kullanıcı avatarı
spyder20
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Diğer
Meslek: TDU

Mesajgönderen spyder20 » 09 Oca 2013, 00:23

biggyman yazdı:Selamlar,

Bende 2001-2009 yılları arasında P11 2000 Model 1.8 Luxury Primera kullandım. İzlenimlerimi şöyle aktarayım. Aracın garantisi bittikten sonra tüm periyodik bakımları Bostancı da özel serviste yapıldı. Bakım fiyatları gayet makul düzeydeydi. Yani aynı segment araçların bakımı 5 lira tutarken biz 10 lira ödemiyorduk. Bakımlar haricinde bir kere araç debriyaj balatası bittiği için yolda kaldı. Onun haricinde motor veya mekanik ile ilgili en küçük bir sıkıntısı olmadı. Tabiri caizse yemini suyunu ver arkana bakma. Aracın bana göre en iddialı özelliği inanılmaz bir yol tutuşunun olmasıydı. En keskin manevralarda bile (8 yıl boyunca) aracı yoldan çıkartamadım. Hızlanma konusunda 1.8 114 HP motor orta seviyelerde performans sergilerken yüksek hızlarda sessizliğini koruyarak iyi bir performans çıkarıyordu. Malzeme kalitesi bir çok rakibine göre daha iyiydi. Dönemine göre kullanıcısına güzel bir konfor sunuyordu. Kilometre sorunu olmadan tıkır tıkır çalışan bir motor sizi bakımları aksatmamak kaydıyla çok rahat 500.000 kmlere kadar taşıyabilir. Birde 1.8 motor için önyargılı yaklaşanlara şunu söyleyeyim. 1.8 motorun fabrika verilerine bakarsanız 1.6 motordan daha az yaktığını ve daha seri olduğunu görebilirsiniz. Nissan keyifli ve konforlu sürüş için ideal bir araba. Neyse ki 2009 da ara verdiğim Nissan serüvenine 2013 de tekrar Nissan Qashqai ile başlamış bulunuyorum.

Keyifli sürüşler...

değerli paylaşımınız için teşekkür ederim

bu arada birkaç araç inceleme fırsatım oldu. araçlardan birinin kasasında ve paslanma vardı ayrıca arka cam kırılınca yerine uydurma mika cam görünümlü birşeyler takılmış. onları görünce açıkcası hevesim kaçtı ama biliyorum biryerlerde temiz bir primera var ve onu bulucam :)

biri kaza geçirmiş ön kaput tampon değişmiş. orjinaline uygun şekilde titiz bir işçilikle yapılınca bu küçük kazalar benim için bir problem değil ama kasada paslmanma olunca gerçekten hevesimi kursağımda bırakabliyor.

Resim

Kullanıcı avatarı
horex
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: memur

Mesajgönderen horex » 26 Oca 2013, 15:54

geçen sene aldım 2000 model 1.6 primera evet sorunlarım oldu mu oldu ama satmaya niyetli değilim çok araba kullandım ama nissan başka şuan silindir kapağı çatlak yaptırıp bineceğim arababence sorunsuz sorun bende oldu geçen kış alt takımı yedim afyon belediyesi sağolsun 625 tl masraf yaptım 8. arda hanıma araba kullanmasını öğretirken hanım sağolsun triger avara dişlisini yedi 650 civariona masraf yaptım.1 ay önce araba su eksiltmeye basladı zaten fazlada binmiyordum 3 gün önce yağı kontrol edeyim dedim iyikide etmişim yağ nescafe olmuş allahtan erken far ettim usta ya götürdüm söküldü bakıldı silindir kağaı gtmiş çıkma bakıyorum alıp kullanmaya devam nissandan vazgeçmem.
uzun yolda hiç yormuyor senki evdeyim şehir içi de rahat tabii bana göre ilerde değiştirisem p12 tekna için satarım başka değil

Kullanıcı avatarı
selcukprimera
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:
İletişim:

Mesajgönderen selcukprimera » 30 Oca 2013, 18:10

viewtopic.php?f=7&t=161

*****//Nissan Primera Special 99\\*****

Kullanıcı avatarı
gok_han14
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen gok_han14 » 08 Şub 2013, 19:36

Herkese selamlar daha önce P10 nissanım oldu ama kısa sürdü iki ay gibi satmak zorunda kaldım ve o andan itibaren nissan primeraların aşığı oldum ve dün itibari ile P11 kasa 2.0 elegance aldım deri döşeme ve arabam çok temiz ilk konuyu açan abiye söylüyorum abicim bu paralara bu modelde bu sağlamlığa hiçbir marka ve modelde binemezsin al temiz bir primera keyfine bak.Bu arada bir konu açtım otomatik vites aracım ama vitesin harflerinde hiç ışık yok hepsimi öyle yoksa benim aracın ışıklarımı yanmıyor yardımcı olursanız sevinirim...

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

oto anahtarı