P11 ALMADAN ÖNCE SİZLERE DANIŞMAK İSTİYORUM
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- İletişim:
Re: P11 ALMADAN ÖNCE SİZLERE DANIŞMAK İSTİYORUM
spyder20 yazdı:konyahooligans yazdı:selcukprimera yazdı:primera sorunsuz bi araçtır tavsiye ederim...
önemli olan o sorunsuz aracı bulmaktır kardeşimkonya da 10 arabadan 2 si nissan oldu nerde döküntü hurda var doldu taştı ama bi kadarda temizleri mevcut tabiki
valla sahibinden.com da dikkatimi çekti konyada çok var satılık
konya nissanın merkezi kardeşim çoğrafik yapı itibariyle tam konya arabası o yüzden çok tercih ediliyor ilanlarda görebilirsin zaten ama temiz ve bakımlı almanı tavsiye ederim 500 tl fazla ver kafan ağrımasın
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Meslek:
- İletişim:
biggyman yazdı:Selamlar,
Bende 2001-2009 yılları arasında P11 2000 Model 1.8 Luxury Primera kullandım. İzlenimlerimi şöyle aktarayım. Aracın garantisi bittikten sonra tüm periyodik bakımları Bostancı da özel serviste yapıldı. Bakım fiyatları gayet makul düzeydeydi. Yani aynı segment araçların bakımı 5 lira tutarken biz 10 lira ödemiyorduk. Bakımlar haricinde bir kere araç debriyaj balatası bittiği için yolda kaldı. Onun haricinde motor veya mekanik ile ilgili en küçük bir sıkıntısı olmadı. Tabiri caizse yemini suyunu ver arkana bakma. Aracın bana göre en iddialı özelliği inanılmaz bir yol tutuşunun olmasıydı. En keskin manevralarda bile (8 yıl boyunca) aracı yoldan çıkartamadım. Hızlanma konusunda 1.8 114 HP motor orta seviyelerde performans sergilerken yüksek hızlarda sessizliğini koruyarak iyi bir performans çıkarıyordu. Malzeme kalitesi bir çok rakibine göre daha iyiydi. Dönemine göre kullanıcısına güzel bir konfor sunuyordu. Kilometre sorunu olmadan tıkır tıkır çalışan bir motor sizi bakımları aksatmamak kaydıyla çok rahat 500.000 kmlere kadar taşıyabilir. Birde 1.8 motor için önyargılı yaklaşanlara şunu söyleyeyim. 1.8 motorun fabrika verilerine bakarsanız 1.6 motordan daha az yaktığını ve daha seri olduğunu görebilirsiniz. Nissan keyifli ve konforlu sürüş için ideal bir araba. Neyse ki 2009 da ara verdiğim Nissan serüvenine 2013 de tekrar Nissan Qashqai ile başlamış bulunuyorum.
Keyifli sürüşler...
Almanyada mercedes nasılsa japonyadada öyle

07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- spyder20
- Silver Üye
- Otomobil: Diğer
- Meslek: TDU
biggyman yazdı:Selamlar,
Bende 2001-2009 yılları arasında P11 2000 Model 1.8 Luxury Primera kullandım. İzlenimlerimi şöyle aktarayım. Aracın garantisi bittikten sonra tüm periyodik bakımları Bostancı da özel serviste yapıldı. Bakım fiyatları gayet makul düzeydeydi. Yani aynı segment araçların bakımı 5 lira tutarken biz 10 lira ödemiyorduk. Bakımlar haricinde bir kere araç debriyaj balatası bittiği için yolda kaldı. Onun haricinde motor veya mekanik ile ilgili en küçük bir sıkıntısı olmadı. Tabiri caizse yemini suyunu ver arkana bakma. Aracın bana göre en iddialı özelliği inanılmaz bir yol tutuşunun olmasıydı. En keskin manevralarda bile (8 yıl boyunca) aracı yoldan çıkartamadım. Hızlanma konusunda 1.8 114 HP motor orta seviyelerde performans sergilerken yüksek hızlarda sessizliğini koruyarak iyi bir performans çıkarıyordu. Malzeme kalitesi bir çok rakibine göre daha iyiydi. Dönemine göre kullanıcısına güzel bir konfor sunuyordu. Kilometre sorunu olmadan tıkır tıkır çalışan bir motor sizi bakımları aksatmamak kaydıyla çok rahat 500.000 kmlere kadar taşıyabilir. Birde 1.8 motor için önyargılı yaklaşanlara şunu söyleyeyim. 1.8 motorun fabrika verilerine bakarsanız 1.6 motordan daha az yaktığını ve daha seri olduğunu görebilirsiniz. Nissan keyifli ve konforlu sürüş için ideal bir araba. Neyse ki 2009 da ara verdiğim Nissan serüvenine 2013 de tekrar Nissan Qashqai ile başlamış bulunuyorum.
Keyifli sürüşler...
değerli paylaşımınız için teşekkür ederim
bu arada birkaç araç inceleme fırsatım oldu. araçlardan birinin kasasında ve paslanma vardı ayrıca arka cam kırılınca yerine uydurma mika cam görünümlü birşeyler takılmış. onları görünce açıkcası hevesim kaçtı ama biliyorum biryerlerde temiz bir primera var ve onu bulucam

biri kaza geçirmiş ön kaput tampon değişmiş. orjinaline uygun şekilde titiz bir işçilikle yapılınca bu küçük kazalar benim için bir problem değil ama kasada paslmanma olunca gerçekten hevesimi kursağımda bırakabliyor.
- horex
- Gold Üye
- Meslek: memur
uzun yolda hiç yormuyor senki evdeyim şehir içi de rahat tabii bana göre ilerde değiştirisem p12 tekna için satarım başka değil
- selcukprimera
- Silver Üye
- Meslek:
- İletişim:
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir