bazı mesajlar askıda kalmış

Diğer kategorilere girmeyen Nissan ve/veya farklı tüm konular hakkında
Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Almera
Meslek: makina muhendisi
İletişim:

bazı mesajlar askıda kalmış

Mesajgönderen ibrahimucan » 25 Eyl 2013, 21:08

bazı konu baslıklarını okuyorum. konunun içinde cevaplar arasında kopukluklar.
Bunun Nedeni nedir?
birde yöneticiler kendi arasında celisiyor.
Ayrıca konular icinde başka sohbetlerde yapılıyor. Vs. vs.

Kullanıcı avatarı
NISTEC
Administrator
Administrator
Otomobil: Diğer
Meslek: Reklam
İletişim:

Re: bazı mesajlar askıda kalmış

Mesajgönderen NISTEC » 25 Eyl 2013, 22:03

Açıkçası her sorunuza "tam ve net" cevaplar veremem. Forumun en üst yöneticisi olsam bile bende ancak üzerime düşeni yada bildiğim kadarıyla cevap verebilirim.

1- Konunun içindeki kopukluklar silinen mesajlardan dolayı oluyor. Son 1 ayda forumdan 1000 civarında mesaj silindi. Sadece bir arkadaşımıza ait 700 mesaj kendi isteği ile silindi.

2- Hangi konuda ne şekilde çelişki oluyor. Kendi adıma bir durum varsa açıklamaya çalışırım.

3- Konular içinde sohbetler yapılmaması gerekirken açıkçası bazen kendi adıma konuşursam bende yapıyorum. Ancak bu konuda artık daha dikkatliyiz.

PS: Forumda artık yeni kullanıcılarla Dilek hanım ilgileniyor. Bunun dışında çelişkide olan, hatalı olabilecek konu ve mesaj silme olayını daha minimum düzeyde tutmaya özen gösterip, konuları kilitleme yoluna gidiyoruz.

Nissan Club Türkiye

Kullanıcı avatarı
etap nissan
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Patrol
Meslek: otomotiv

Mesajgönderen etap nissan » 25 Eyl 2013, 22:17

Teknik konularda üyelerden veya yönetici arkadaşlar tarafından yapılan, yanlış yönlendirme yapabilecek olan yorumlarda farklı bir mesajla düzeltmeler yapıyorum çelişki olarak düşünmeyin.Tek amacımız forum üyelerinin tek seferde sorunlarını çözmektir.Tabiki her zaman farklı görüşlerde olacaktır.

G.GÖNÜLTAŞ
ANTALYA

Kullanıcı avatarı
NISTEC
Administrator
Administrator
Otomobil: Diğer
Meslek: Reklam
İletişim:

Mesajgönderen NISTEC » 25 Eyl 2013, 22:34

etap nissan yazdı:Teknik konularda üyelerden veya yönetici arkadaşlar tarafından yapılan, yanlış yönlendirme yapabilecek olan yorumlarda farklı bir mesajla düzeltmeler yapıyorum çelişki olarak düşünmeyin.Tek amacımız forum üyelerinin tek seferde sorunlarını çözmektir.Tabiki her zaman farklı görüşlerde olacaktır.

@ibrahimucan yukarıdaki mesaja tamamen katılıyorum. Bu şekilde bir düzeltme benim mesajlarım için de yapılıyor. Daha doğru olan bir cevap varsa elbette sorunun çözümü için eklemeler yapılabiliyor. Özellikle teknik konularda yapılan düzeltmeler daha doğru bir bilgi için gerekmektedir. Asıl sırf bir kişinin cevabını sadece yönetim ekibinden olduğu için olduğu şekilde kabul edip o yoruma müdahale etmemek daha büyük bir çelişki yada hata olur.

Nissan Club Türkiye

“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

oto anahtarı