2003 Primera Visia LPG ve tekleme sorunu
- catalyurekli
- NissanClubTr
- Otomobil: Primera
- Meslek: memur
2003 Primera Visia LPG ve tekleme sorunu
ARABAMI İLK ALDIĞIMDA ÇOK HEVESLİ VE MEMNUNDUM. ARTIK ÖYLE BİR HALE GELDİM Kİ BENZİN DÖKÜP YAKASIM GELİYOR. BİR GÜN EŞİMİ DOĞUM İÇİN HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN ARABA TEKLEMEYE ZIPLAMAYA BAŞLADI. IŞIKLARDA DURDUĞUMDA STOP ETTİ. 10 AYDIR BİR ÇARE BULAMADIK. ÖNCEDEN ARADA BİR YAPIYORDU ARTIK SÜREKLİ YAPIYOR.
-ROLENTİDE ÇALIŞIRKEN TİTRİYOR
-DEVİR GÖSTERGESİ ALÇALIP YÜKSELİYOR
-YOLDA İLERLERKEN ARABA ÖNCE KASILIYOR YANİ GAZ VERDİKÇE SANKİ YAVAŞLIYOR, SONRA BİRDEN HIZLANIYOR
-IŞIKLARDA STOP EDİYOR
-ÖNCELERİ BUNU YAPARKEN ARIZA IŞIĞI FALAN YANMIYORDU.SERVİSE GÖTÜRDÜM ARABANDA BİRŞEY YOK DEDİLER. BAŞKA USTAYA BAKTIRDIM HAVA AKIŞ METRE DEDİ DEĞİŞTİRDİM. HAVA AKIŞ METREYİ DEĞİŞTİRİNCE MOTOR ARIZA IŞIĞI YANDI VE SÖNMEDİ BAKTIRDIM HAVA KONTROL VALFİ ARIZASI GÖRÜNÜYOR. İSTANBULDAN ÇIKMA ORJİNAL VALF ALDIM TAKTIM ARIZA GENE GEÇMEDİ.
BİR İHTİMAL AKLIMA GELDİĞİ KADARIYLA ARABAYI MUAYENEYE GÖTÜRDÜĞÜMDE EGZOZ EMİSYONDAN GEÇMEDİ. USTAMA GİTTİM O DA GAZ KELEBEĞİNİ TEMİZLEDİ. NE OLDU İSE ONDAN SONRA OLDU.
SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.
Kullanıcı avatarı
catalyurekli
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek: memur
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
Re: 2003 PRİMERA VİSİA GAZ VE TEKLEME SORUNU
ANTALYA
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
ANTALYA
- catalyurekli
- NissanClubTr
2005 NİSSAN PRİMERA RÖLANTİ DENGESİZ
- catalyurekli
- NissanClubTr
Re: 2005 NİSSAN PRİMERA RÖLANTİ DENGESİZ
ernesto26 yazdı:2005 NİSSAN PRİMERA TEKNA VAR AYNI SORUNLARI YAŞIYORUM..RÖLANTİDE TİTREME DEVİR SAATİNDE DALGALANMA BAZEN ÜST DEVİRLERDE KENDİNİ KASMA OLUYOR..AMA STOP ETMİYOR BAZEN YOK DENECEK KADAR AZALIYOR BAZEN ARTIYOR ...MERSİNDE YETKİLİ SERVİSİNE GÖSTERDİM DRAYT KONTROL VALFİ DEĞİŞECEK 400 TL DEDİLER DEĞİŞTİRMEDİM. BAŞKA SERVİSE GİTTİM BU PARÇA SAĞLAM ÇALIŞIYOR DEDİLER. GRANK DEVİR SENSÖRÜ DEDİLER , PEKİ DEĞİŞİRSEK SORUN ÇÖZÜLÜRMÜ DEDİM BİLEMEYİZ DEDİLER DENEME YANILMA USULÜYLE PARÇA TAKACAKLAR SORUN GEÇMEZSE PARÇAYI GERİ ALMIYORLARMIŞ.. BOĞAZ KELEBEĞİNİ 3 DEFA TEMİZLETTİM YİNE OLMADI SERVİS KESİN BİR ŞEY DEMİYOR. DENEME YANILMA USULÜYLE YAPMAK İSTİYORLAR ONUDA BEN KABUL ETMİYORUM..LÜTFEN YARDIMCI OLUN NE YAPAYIM??? KİME GÖTÜRDÜYSEM ÇÖZERİZ DEDİLER HALA ÇÖZÜLMEDİ!!! MERSİN ADANA CİVARINDA NİSSANDAN ANLAYAN İYİ BİR USTA VARMI????? AYRICA BU SORUNU YAŞAYIPTA ÇÖZÜM BULAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BURADA PAYLAŞSINLAR
kardeş ben 10 aydır çözüm bulamadım. o arada bir yapıyor dediğin sorun ileride sürekli yapacak haberin olsun. Çünkü benimki artık öyle. Bu arabadan anlayan usta bulmak çok zor. Servislerinde bilgisayarda birşey çıkmıyor arabanız sağlam diyorlar. O kadar usta gezdim bir tanesi bile beceremedi. O zaman Millet ezbere usta olmuş.

- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA