Juke Ön Kapı Kilit Sorunu

Elektronik, araç iç ve dış donanımsal arızaları
Kullanıcı avatarı
sellcan
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Juke
Meslek: öğretmen

Juke Ön Kapı Kilit Sorunu

Mesajgönderen sellcan » 11 Kas 2013, 10:40

Merhaba geçen gün arabayı kullandım.kapatmak için kapı üstündeki kilide bastıgımda kilit çalışmadı. Bende başka bir sorun varmı diye arabayı çalıştırdım. Fakat araba start stoptan çalışmadı. daha sonra tekrar tekrar denediğimde start stop çalışmadı.En son çalışmaya başladı. Şimdi kapı kilidi arada çalışmıyor. Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir??? Teşekkürler şimdiden

Kullanıcı avatarı
oztrk
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: Pazarlama Danışmanlı
İletişim:

Re: Juke Ön Kapı Kilit Sorunu

Mesajgönderen oztrk » 11 Kas 2013, 11:38

start stop'tan kastınız akıllı anahtar mıdır?

Kullanıcı avatarı
sellcan
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen sellcan » 11 Kas 2013, 12:48

yok araçtaki start stop butonu. Aracı çalıştıran. Sorun hem start stop hemde kapı üzerindeki kilit tuşu aradaa çalışmıyor.

Kullanıcı avatarı
oztrk
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen oztrk » 11 Kas 2013, 12:54

Tamam o zaman şöyle açıklayayım. Öncelikle herhangi bir pedala basmadan start/stop tuşuna bastığınızda gösterge ekranı ışıkları açılacak, navigasyon da aynı şekilde. motor henüz çalışmıyorken kapı kilitleme tuşuna basılı tutun. yaklaşık 10 sn sonra dörtlüler yanıp sönecek. Artık kapı kilidi aktif durumda.

Start stop'un çalışmaması durumu için ise anahtar uzak konumdaysa ya da ayağınız frende değilse araç çalışmaz. Sıfır bir araçta bunun dışında bir nedenle araç çalışmıyorsa alımı yaptığınız yere mutlaka sorun derim. umarım yazdıklarımla sorunlarınızı aşarsınız.

Öncelikle kendinizi tanıttığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Kullanıcı avatarı
sellcan
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen sellcan » 11 Kas 2013, 13:04

Araç 2011 model 1 senedir bende daha önce asla böyle bir hata vermedi.Yani hem kilit hemde start stopu sorunsuz çalıştıryodum. O gün Arabayı kullandım kapattım. araçtan cıktım. kilit çalışmadı ve ardından start stopu deneyince oda çalışmadı. bir sorun var ama nerden onu çözemedim.Kumanda pilini değiştirdim. Birde böyle deneyeceğim.

Kullanıcı avatarı
sellcan
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen sellcan » 11 Kas 2013, 13:05

Ayrıca ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim....

Kullanıcı avatarı
oztrk
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen oztrk » 11 Kas 2013, 13:12

sellcan yazdı:Araç 2011 model 1 senedir bende daha önce asla böyle bir hata vermedi.Yani hem kilit hemde start stopu sorunsuz çalıştıryodum. O gün Arabayı kullandım kapattım. araçtan cıktım. kilit çalışmadı ve ardından start stopu deneyince oda çalışmadı. bir sorun var ama nerden onu çözemedim.Kumanda pilini değiştirdim. Birde böyle deneyeceğim.

Ben sizin aracı 2013 diye okudum gibi aklımda kalmış. Başka fikri olan varsa iletecektir, başıma gelmediği için daha fazlka fikir yürütemiyorum :(

“Donanımsal Arızalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı