P12 Handsfree Özelliği eklenmesi
Re: P12 Handfree Özelliği eklenmesi
Bu bahsedilen orjinal üründen ziyade piyasada Parrot yada Bury adında kendini kanıtlamış, (Parrot Nissan ın tavsiye ettiği üründür) Bluetooth kitleri mevcut. Üstelik araca bağlanabilen yada araçtan bağımsız, tek düğmeli veya Lcd Ekranlı Tel. rehberini görebildiğiniz bir sürü uygun fiyata modeller mevcut.
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
P12 Handfree Özelliği eklenmesi
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- aresavas
- Gold Üye
- Meslek: IT Manager
- İletişim:
06 SH 055
Çankaya / ANKARA
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İlker yazdı:En son Türkiye de 2008 Mart da satılmış bir aracın aksesuarını bulmak hele hele satıldığı dönemde bile hiç talep edilmemiş olan bir parçayı 4 sene sonra yok diye eleştirmek herkese kolay gelebilir.
Bu bahsedilen orjinal üründen ziyade piyasada Parrot yada Bury adında kendini kanıtlamış, (Parrot Nissan ın tavsiye ettiği üründür) Bluetooth kitleri mevcut. Üstelik araca bağlanabilen yada araçtan bağımsız, tek düğmeli veya Lcd Ekranlı Tel. rehberini görebildiğiniz bir sürü uygun fiyata modeller mevcut.
ben markayı kötülemiyorum.bu mesaj sanki o anlamda yazılmış gibime geldi. ama siparişle de olsa ana merkezden bu parçalar temin edilebilmeli diye düşünüyorum. bu tamamen markanın hizmet politikası ile alakalı bir durum.
yaklaşık 1 ay kadar önce yakın bir arkadaşım 2003 model new beetle aldı 2.el. benden bu aracın vazosunu istedi (bildiğimiz içine çiçek konan vazo. ön konsola koyup, içine çiçek koyduğunuz saçma bir aksesuar.ben bile böyle bişey olduğunu ilk defa ondan duydum, nette resmini bile bulamadım hatta) sistemden bakınca cidden böyle bir parça var ama türkiyeye giriş yapmamış. vw ana merkezi almanyadan sipariş edersek bu aksesuar 15-20 güne kadar istanbula ulaşıyor. nissan da aynı durumun olması iyi olurdu anlamında söyledim ben
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
Re: P12 Handsfree Özelliği eklenmesi
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim: