Qashqai Hakkında
- wish57
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Web Developer
Qashqai Hakkında
Yakın bir zamanda qashqai almayı düşünüyorum. Muhtemelen bütçeme göre 2009 - 2011 modellerinde 1.6 tekna'sını alabileceğim. Yani kısaca köprüden önceki son çıkışın olduğu yerlerdeyim. Bu konuda sizlerin yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. Yani :
1- Benzinli için yakıt tüketimi nedir
2- Bakım ücretleri servisde epey kazık, istanbul'da özel servisde durumlar nasıldır,
3- Performans önemli ama benim açımdan çok çok büyük bir öneme sahip değil bununla ilgili durum nedir
4- Tekna modeli arasındaki seçeneklerde hangileri ön planda. Ör: Executive, pack vs
5- Sizce biraz daha bütçe kasıp dizeli almak mantıklı mı? Senede en fazla 10-15 bin yaparım.
Yardımlarınız için teşekkürler
Keyifli forumlar
- beyazvezir
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Öğretmen
Re: Qashqai Hakkında
wish57 yazdı:Merhaba,
Yakın bir zamanda qashqai almayı düşünüyorum. Muhtemelen bütçeme göre 2009 - 2011 modellerinde 1.6 tekna'sını alabileceğim. Yani kısaca köprüden önceki son çıkışın olduğu yerlerdeyim. Bu konuda sizlerin yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. Yani :
1- Benzinli için yakıt tüketimi nedir
2- Bakım ücretleri servisde epey kazık, istanbul'da özel servisde durumlar nasıldır,
3- Performans önemli ama benim açımdan çok çok büyük bir öneme sahip değil bununla ilgili durum nedir
4- Tekna modeli arasındaki seçeneklerde hangileri ön planda. Ör: Executive, pack vs
5- Sizce biraz daha bütçe kasıp dizeli almak mantıklı mı? Senede en fazla 10-15 bin yaparım.
Yardımlarınız için teşekkürler
Keyifli forumlar
Merhaba arkadaşım,
2011 Qashqai 1.5 Dci Tekna Pack kullanılıyorum. Aracım dizel olduğu için benzinliler hakkında fikir belirtemem ama kendi aracımdan bahsedebilirim. Ben 2010 Kasımda sıfır aldım aracımı ve yakıt,performans konusunda gayet memnunum. Şehiriçi olsun ve şehirdışı olsun ekonomik kullanma gibi bir kaygı taşımadan araç sürdüğüm için muhtemelen benim yakıtım diğerlerine göre fazla olabilir. Ortalama şehiriçinde 100 km 6,7 lt şehirdışında ise 5,5 lt yakıt tüketiyorum.(Her yaz Adana-Bursa arası yaklaşık 900 km mesafeyi 47 lt ve 51 lt yakıt aralıklarında gidiyorum) Servis konusuna gelince bütün servislerde fiyatlar piyasaya göre pahalı. Garanti kapsamı sonrası özel servislerde uygun fiyata yağ,yakıt,hava,polen filtreleri gibi değişimleri yaptırabilirsin. Bu periyodik bakım masrafları da (parça fiyatları olarak söylüyorum) Dizel Renault Megane fiyatlarıyla hemen hemen aynı fiyatlar.
- dilekk
- Platin Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: ingilizce öğretmeni

- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- dilekk
- Platin Üye
FelixCrail yazdı:gelmedi de bence toplanıp hep beraber gidelim.
evet güzel fikir

- FelixCrail
- Administrator
İstanbul / Maltepe
- dilekk
- Platin Üye

- FelixCrail
- Administrator

İstanbul / Maltepe
- dilekk
- Platin Üye
FelixCrail yazdı:valla benim tek çalıştığım nissan servisi vurallar. o da diyarbakır da maalesefo yüzden bostancıoğlunu sen ayarla artık
bende ok

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir