Nissan Almera Tekleme ve Gaz Kesme
Nissan Almera Tekleme ve Gaz Kesme
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
Re: nissan almera tekleme ve gaz kesme
ANTALYA
-
- Silver Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: öğretmen
Re: Nissan Almera Tekleme ve Gaz Kesme
materyal yazdı:Selam arkadaşlarım bende 2004 model nissan almera var. Araçta yokuş yukari cikarken ve biraz zorlayinca gaz kesiyor. Bira zprladigimda istop ediyor. Bujileri soktüğümde silindirlerin icinde benzin var. Yani arac boğuluyor. Önceleri sadece lpg de yapıyordu simdi benzinde de yapiyor. Servise gittim oksijen sensorlerinin değişmesi gerekir dediler. Değiştirdin bir hafta sonra tekrar oldu. Hava musirinden olabilirmi . yardim edebilirsiniz sevinirim.
aynı sorun bende de var yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? bana lpg nin tamamen değişmesi lazım dediler ne yapmalıyım arkadaşlar sizce?
- karamurat33
- Silver Üye
- Meslek: almera doktoru
materyal yazdı:Selam arkadaşlarım bende 2004 model nissan almera var. Araçta yokuş yukari cikarken ve biraz zorlayinca gaz kesiyor. Bira zprladigimda istop ediyor. Bujileri soktüğümde silindirlerin icinde benzin var. Yani arac boğuluyor. Önceleri sadece lpg de yapıyordu simdi benzinde de yapiyor. Servise gittim oksijen sensorlerinin değişmesi gerekir dediler. Değiştirdin bir hafta sonra tekrar oldu. Hava musirinden olabilirmi . yardim edebilirsiniz sevinirim.
Silindirlerde ateşlemeyi engelleyen yakıt sistemi parçalarıyla alakalı sorun var.krank sensörü-debimetre-boğaz kelebeğinde yoğunlaşmanızı tavsiye ederim.
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Meslek: memur
- İletişim:
karamurat33 yazdı:materyal yazdı:Selam arkadaşlarım bende 2004 model nissan almera var. Araçta yokuş yukari cikarken ve biraz zorlayinca gaz kesiyor. Bira zprladigimda istop ediyor. Bujileri soktüğümde silindirlerin icinde benzin var. Yani arac boğuluyor. Önceleri sadece lpg de yapıyordu simdi benzinde de yapiyor. Servise gittim oksijen sensorlerinin değişmesi gerekir dediler. Değiştirdin bir hafta sonra tekrar oldu. Hava musirinden olabilirmi . yardim edebilirsiniz sevinirim.
Silindirlerde ateşlemeyi engelleyen yakıt sistemi parçalarıyla alakalı sorun var.krank sensörü-debimetre-boğaz kelebeğinde yoğunlaşmanızı tavsiye ederim.
üstadım hoş geldin bizde senin kulaklarını çınlattık felixcrail ile bir ara buralardaydı sonra uğramaz oldu diyordumki geldin. hoş geldin

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
“Motor-Mekanik Arızalar” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir