HalilAtay Adlı Forum Üyesi !!!
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Aldığımız fiyatları doğrulaması için firmanın bilgilerinide gönderdik. Aklına farklı birşey gelmesin diye. Yani bir kazancımız yok tam tersi gittik geldik işimizi bırakıyoruz işimizden olduk. Ama severek yardımcı olduk oda ayrı bir konu. Tekrar aradık. kargonuz hazır ödemeyi firmaya gönderirseniz kargonuzu bizim firmanın anlaşmasından yararlandırarak göndericem dedim. Çok bir ücret de ödemeyecekti.
Internet bankacılığı kullanacaktı ve notebook önünde açık olduğu halde (çünkü forumdaydı tüm gün) ödemeyi hep şu şekilde konuştu.. "Ödemede sorun yok o konuda sorun olmaz parçalar bana acil lazım siz bir an önce kargoya verebilirseniz sevinirim ben ödemenizi göndericem bende böyle bir sıkıntı kesinlikle olmaz dedi"
Bunu tabikide kabul etmedim. Fişi kesilmiş parçalar var ortada. Bende parçaları aldığım firmaya ödeme bir kaç saat içinde hesabınıza gelicek diye konuşmuşum. Bunu tatlı bir dille kendisine aktardım. Daha saat öğlen 2. siz ödemeyi gönderirseniz bende burdan kargonuzu vericem dedim. Tamam dedi. Akşam saat 6 gibi aradım. Bana kargoyu verip vermediğimizi sordu. Henüz vermedim ama kargonun kapanmasına 1 saat daha var siz ödemeyi göndermemişsiniz gönderirseniz hemen kargoya yetiştiririm dedim.
Ardından kendisin notebook şarjı bitti. Böyle belirtti. Sonra yola çıkıcam dedi. O zaman parçalar sizde dursun gittiğim yere gönderin dedi. Onuda kabul ettik. Keşke etmeseydik parçaları götürüp geri verseydik. Tam 8 gün oldu. Salı gününden beri arıyorum. Hep telefona başkaları çıkıyor. Şu an meşgul yolda vs gibi bahaneler. 8 günde insanlar dünyayı dolaşıyor. Ükenin bir ucundan öteki ucuna ata binip gitsen 8 günde gidersin. Nerden gelip nereye gidiliyor ben anlamadım. Ama yinede her seferinde tamam diyorum kapatıyorum. geri dönen tabikide yok. Her gün foruma da girmeye devam ediyor. Dün ve bugünde aradım. Kaç kere msj attım alıcakmısınız almayacakmısınız diye. Ne cevap var, ne arayan var, nede geri dönen.
Bugün parçaları sordular. Ödemede gelmedi parçalarıda iade etmediniz ne oldu diye. kendisini kaç kez aradım üst üste... Sanırım parçaları göndermiş olsaydım yine size ulaşamayacaktım. 295 lirayı da cebimden ödemek zorunda kalıcaktım. Sizin gibi insanlar yüzünden kimseye güvenemez olduk. Parasını pulunu geçtimde güven verdiğimiz insanlara karşı mahçup duruma düşüyoruz. bu kadar yok yere sıkıntıya girip uğraşıyoruz. Yazık diyorum. Artık bu saatten sonra aramayın çok kötü konuşurum sakın öyle birşey yapmayın. Parçalarıda kdv sini ödeyerek geri iade edicem.
Bu arada istediği parçalar ve özel msj la gönderdiğim aldığım fiyatların bir kopyasınıda ekliyorum.
KDV Dahil fiyatlar.
Ön Fren Balataları takım 60 TL (TRW - Orjinal)
Arka Fren Balataları takım: 55 TL (Japon)
4 Adet Buji= 40 TL (Orjinal)
4 Adet Buji Kablosu: 70 TL (Japon)
Tahrik Kayışları 3 adet= 3X15 TL = 45 TL
Yağ Filitresi = 10 TL (Orjinal)
Hava Filitresi = 15 TL (Orjinal)
2 adet Balata Spreyi = Ücretsiz
- NISTEC
- Administrator
- İletişim:
Re: HalilAtay Adlı Forum Üyesi !!!
Kimse size zorla malzeme göndermeye çalışmadı. Şu veya bu nedenden dolayı alamıyorum kusura bakmayın diyebilmek bu kadar zor değildi.
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- etarhan
- Silver Üye
- Otomobil: Belirtilmemiş
- Meslek:
İnsanlık yüzkarası bunlar. Foruma girdiği zaman inşallah benim yorumumu da okur, zevklenir. Son derece geniş olan küfür haznemim tamamını kendisinin kullanımına sunuyorum. İstediklerini alsın, alnına yapıştırsın. Ya da istediği yerine...
NİSTEC, anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bir dolandırıcılık girişiminin kurbanı olmaktan son saniyede kurtulmuşsunuz. Ben de böyle tiplerle sık sık karşılaşıyorum. Ne koparsam kârdır mantığı ile sizden 300, benden 500, ne tokatlayabilirlerse mutlu olurlar. Küçük insancıklar bunlar. İnsansı desek daha doğru olur herhalde.
Bence bu yaratık hakkında biraz daha bilgi vermelisiniz. Afişe olsun. Nerelidir, bilelim. Ne iş yapar bilelim. Kendimizi kimden sakınacağımızı daha iyi anlayalım.
Herkese HalilAtaysız gönler dileğiyle...
- NISTEC
- Administrator
- İletişim:
Konularına bakıyorum ne güzelde mesajları var hiç düşünmezsin böyle bir şey yapılacağını. Bunun gibi adamlar yaptığı işten soğutuyor insanı. Kendisini asker personel olarak tanıtıyor ama mail adresi konyabilisim. facebook profiline giriyorsun paylaşım yok ama oto tamiranesi olarak gözüküyor. Bu saatten sonra gelip ne anlatırsa anlatsın benim için bir değeri yok ama yinede karşı söz hakkını açık bırakıyorum.
- NISTEC
- Administrator
- İletişim:
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Meslek:
- İletişim:
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- etarhan
- Silver Üye
- Meslek:
Merhaba,
Ben bilgisayar teknisyeni olarak başladım çalışmaya, sonra zamanla teknik servis yöneticisi ve giderek şirketin tüm teknik işlerinin koordinatörü oldum. Sonra da kaçınılmaz son: emeklilik.
Yalnız lütfen adına bilgisayar denilen şimdiki oyuncaklar anlaşılmasın, çok üzülürüm. Benim zamanımdaki bilgisayarlar 80-100 metrekarelik salonlara kurulurdu, çoğunlukla da forkliftler ve atölye krikolarıyla yerine yerleştirirdik.
İyi çalışmalar,
Engin Tarhan
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Meslek:
- İletişim:
etarhan yazdı:Özel mesajınıza yanıt vermiştim ama burada bir daha yazayım:
Merhaba,
Ben bilgisayar teknisyeni olarak başladım çalışmaya, sonra zamanla teknik servis yöneticisi ve giderek şirketin tüm teknik işlerinin koordinatörü oldum. Sonra da kaçınılmaz son: emeklilik.
Yalnız lütfen adına bilgisayar denilen şimdiki oyuncaklar anlaşılmasın, çok üzülürüm. Benim zamanımdaki bilgisayarlar 80-100 metrekarelik salonlara kurulurdu, çoğunlukla da forkliftler ve atölye krikolarıyla yerine yerleştirirdik.
İyi çalışmalar,
Engin Tarhan
gördüm abi sagolun

07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- NISTEC
- Administrator
- İletişim:
etarhan yazdı: 80-100 metrekarelik salonlara kurulurdu, çoğunlukla da forkliftler ve atölye krikolarıyla yerine yerleştirirdik.
Uzun yıllar öncesinden bahsediyor olmalısınız. Bilgiye erişimin bu kadar kolay olmadığı zamanlardan. İlgimi çekti ancak tabikide İşinize saygı duyuyoruz hocam.
- aresavas
- Gold Üye
- Meslek: IT Manager
- İletişim:
06 SH 055
Çankaya / ANKARA
- etarhan
- Silver Üye
- Meslek: