Nissan Maxima Devir Sorunu
Nissan Maxima Devir Sorunu
Öncelikle bu şekilde bir forum açtıklarından dolayı site yöneticilerine teşekkür ederim.
Nissan maxima kullanıcısıyım.Araba ile belli bir süre gittikten sonra boş vitese aldığımda devir göstergem 2000-2500 devire kadar sanki gaza basılmış gibi yükseliyor.
Gaz pedalını kontrol ettim.Sorun göremedim.Aracımı her ustaya elletmek istemediğinden dolayı buraya yazıyorum.Aracımın manuel vites.
Bu şekilde sorun yaşayan varsa ve çözüme ulaştı ise beni bilgilendirirse sevinirim.
Kocaeli'ledeyim.
- oztrk
- Platin Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: Pazarlama Danışmanlı
- İletişim:
Re: Nissan Maxima Devir Sorunu
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
ANTALYA
- mrbayraktar
- NissanClubTr
- Otomobil: Maxima
- Meslek: Yönetici
mustafa41 yazdı:Merhaba,
Öncelikle bu şekilde bir forum açtıklarından dolayı site yöneticilerine teşekkür ederim.
Nissan maxima kullanıcısıyım.Araba ile belli bir süre gittikten sonra boş vitese aldığımda devir göstergem 2000-2500 devire kadar sanki gaza basılmış gibi yükseliyor.
Gaz pedalını kontrol ettim.Sorun göremedim.Aracımı her ustaya elletmek istemediğinden dolayı buraya yazıyorum.Aracımın manuel vites.
Bu şekilde sorun yaşayan varsa ve çözüme ulaştı ise beni bilgilendirirse sevinirim.
Kocaeli'ledeyim.
Geçen yaz Erzurum da aynı sorunu olan bir maxima denemiştim. Merak ettim acaba aynı arabamı

“Nissan Maxima Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir