Almera Almak İstiyorum
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
Re: Almera Almak İstiyorum
kubat yazdı:Münür bey içimi rahatlattınız.
Dün bir ani gelişme ile daha önce 18.500 ile anlaştığımız arkadaş almerasının muayeneden geçtiğini satışın yapılabileceğini söyledi daha önceden de sözleştiğimiz için birazda mecburi okey verdim. Yani nihayetinde öyle yada böyle sanırım bugün bir almeram olacak.
Biraz da kadere bırakmak lazım çünkü benim kafa karışıklığım kararsızlığım benim için de yorucu oluyor. Anladığım kadarıyla primere donanımı ile özellikle elektronik donanımı ile farklı. Ben almeranın duruşunu daha sevdim ama primera konforu daha iyi gibi. olmadı birkaç sene sonra primeraya kayarım kısmet biraz da
Değerli bilgileri benimle paylaştınız teşekkür ediyorum. Almera konu başlıklarında görüşmek üzere
hakkınızda hayırlısı olsun

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
cdogu yazdı:Albea ile Primera'yı karşılaştırmayın be abiler,arabalarınız incinmesin. Albea'nın içine bir binip o trim kalitesini görmeyen yoktur.. O arabanın tek avantajı varsa Multijet motoru. Gerisi fos.
Primera p12 kasalar gerçekten güzel arabalar. Ben piyasasını bilmem,Qashqai'ciyim. Ama çok oturaklı,karizmatik bir araba.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dikkat ettimde albea yanlışlıkla konuya dahil oldu herhalde

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
Re: Ynt: Almera Almak İstiyorum
MÜNÜRB yazdı:cdogu yazdı:Albea ile Primera'yı karşılaştırmayın be abiler,arabalarınız incinmesin. Albea'nın içine bir binip o trim kalitesini görmeyen yoktur.. O arabanın tek avantajı varsa Multijet motoru. Gerisi fos.
Primera p12 kasalar gerçekten güzel arabalar. Ben piyasasını bilmem,Qashqai'ciyim. Ama çok oturaklı,karizmatik bir araba.
Hocam burada 2003 2004 Albea'dan bahsedilmiş. Ben de izlenimleri aktarmak istedim.
MÜNÜRB yazdı:cdogu yazdı:Albea ile Primera'yı karşılaştırmayın be abiler,arabalarınız incinmesin. Albea'nın içine bir binip o trim kalitesini görmeyen yoktur.. O arabanın tek avantajı varsa Multijet motoru. Gerisi fos.
Hocam burada 2003 2004 Albea'dan bahsedilmiş. Ben de izlenimleri aktarmak istedim.
cdogu yazdı:MÜNÜRB yazdı:cdogu yazdı:Albea ile Primera'yı karşılaştırmayın be abiler,arabalarınız incinmesin. Albea'nın içine bir binip o trim kalitesini görmeyen yoktur.. O arabanın tek avantajı varsa Multijet motoru. Gerisi fos.
Albea'ya mı baksam aceba bir de

- ladroness
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: fizyoterapist
Almeraya Juke dan önceki şehrin haylazı gözüyle bakıyorum abi o yüzden şu arabana bişeyler yap da sıradan bir Almera dan farkı olsunMÜNÜRB yazdı:ladroness yazdı:Sonuç olarak fazla 2. el piyasası olmayan araçlar bari tutulan modeli olsun diye düşünüyorum. Araçlara şasi nodan sorgulama yapmanızı onermeme gerek yok sanırım. Özellikle Konyadaki ilanlara daha özenle yaklaşın. P11 konusunda yardımcı olurum. Ama Almera yerine p11 tercih et diyemem Münur abiden korkarım:) Albeaya alternatif olarak düşünüyosanız ikisi de Albea nın çok çok üstünde araçlar emin olun.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
co pilotum,canım kardeşim sana cevap yazmak farz oldu,primera duruş olarak hoşuma giden bir araç,daha bi ağır abi kalıyor almeramın yanındadonanım olarakta süper o yüzden almera al diyemem arkadaşımıza ancak benim ilk göz ağrım vazgeçemem
biraz duygusal mı oldu ne
2004 albea var kardeşimde beğendiğim bir araç yalnız almeradan,primeradan inip albea ya binince attan in eşeğe bin oluyor açıkçası yaşadım çünkü
![]()
![]()

2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
ladroness yazdı:Almeraya Juke dan önceki şehrin haylazı gözüyle bakıyorum abi o yüzden şu arabana bişeyler yap da sıradan bir Almera dan farkı olsunMÜNÜRB yazdı:ladroness yazdı:Sonuç olarak fazla 2. el piyasası olmayan araçlar bari tutulan modeli olsun diye düşünüyorum. Araçlara şasi nodan sorgulama yapmanızı onermeme gerek yok sanırım. Özellikle Konyadaki ilanlara daha özenle yaklaşın. P11 konusunda yardımcı olurum. Ama Almera yerine p11 tercih et diyemem Münur abiden korkarım:) Albeaya alternatif olarak düşünüyosanız ikisi de Albea nın çok çok üstünde araçlar emin olun.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
co pilotum,canım kardeşim sana cevap yazmak farz oldu,primera duruş olarak hoşuma giden bir araç,daha bi ağır abi kalıyor almeramın yanındadonanım olarakta süper o yüzden almera al diyemem arkadaşımıza ancak benim ilk göz ağrım vazgeçemem
biraz duygusal mı oldu ne
2004 albea var kardeşimde beğendiğim bir araç yalnız almeradan,primeradan inip albea ya binince attan in eşeğe bin oluyor açıkçası yaşadım çünkü
![]()
![]()
mesaj alındı o yönde çalışmalara fırsatını bulduğumda başlıycam şüphen olmasın

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
kubat yazdı:Munur bey sizinle çok konuşmak gerekecek diger primera sahiplerinin yanında yalnız kalmak istemiyorum çoğunluk onlarda sanırımen çok sizden bilgi alacağım sanırım
bu konuda aklında hiç şüphe olmasın sağolsunlar aklımıza gelen herşeyi sorduk her konuda yardım aldık

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Bir kaç sorun var ufak tefek can sıkmayan. Debriyaj yukarıdan kavrıyor, sağ ön kapı bir kerede açılmıyor ve rolanti ayarı çok iyi değil gibi. Sanırım bu araçla da tamirciliğe de başlayacağım. Boya konusunda da ileride fikirlerinize ihtiyacım olacak. Araç hiç boyatılmadığı için 20 senenin çiziği döküğü var üzerinde.
Şimdiye kadarki ve bundan sonraki fikir yardımlarınız için teşekkür ederim

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
kubat yazdı:Ve Kırımızı canavarım oldu bir tane. Sevdim binince aslında. Elindekiyle yetinmek mi dersiniz, almera zaten güzeldir mi dersiniz bilmiyorumAldım nihayet kaderimizdekine gönlümüz razıdır her daim.
Bir kaç sorun var ufak tefek can sıkmayan. Debriyaj yukarıdan kavrıyor, sağ ön kapı bir kerede açılmıyor ve rolanti ayarı çok iyi değil gibi. Sanırım bu araçla da tamirciliğe de başlayacağım. Boya konusunda da ileride fikirlerinize ihtiyacım olacak. Araç hiç boyatılmadığı için 20 senenin çiziği döküğü var üzerinde.
Şimdiye kadarki ve bundan sonraki fikir yardımlarınız için teşekkür ederim
resimlerini bekliyoruz,merak ettim kırmızıyı şimdi

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir