Nissan Connect'e Bluetooth ile Müzik Aktarımı Varmı?
Nissan Connect'e Bluetooth ile Müzik Aktarımı Varmı?
Re: Ynt: Nissan Navigasyon GüncellenMEmesi!
bugra1 yazdı:Iyi akşamlar ekstra konu açmayayım dedim . Samsung s3 telefonum var . Bluetooth ile bağlıyorum mp3 çalıyorum ses telefondanda gelmiyor ama arabadanda gelmiyor . Nissan connectler bluetooth ile mp3 çalamıyor mu
Calabiliyor. Bazi telefonlarda,benim lg g2 de dahil, muzik calarda ayarlardan arabayi secmenizi ister bunun icin. Samsung s3te nerede bilmiyorum ama benim telefonumda şöyle bir yerden ayarlaniyor.
Yuvarlakla cizdigim yerden ,

Bu panel aciliyor,su an gorunmuyor ama bluetoothla bagliyken nissan connect diye gorunmesi gerekiyor.

Nissan Connecte tiklayinca aciliyor bende. Sizdeki de buna benzer bir seydir herhalde.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: Nissan Connect'e Bluetooth ile Müzik Aktarımı Varmı?
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
cdogu yazdı:bugra1 yazdı:Iyi akşamlar ekstra konu açmayayım dedim . Samsung s3 telefonum var . Bluetooth ile bağlıyorum mp3 çalıyorum ses telefondanda gelmiyor ama arabadanda gelmiyor . Nissan connectler bluetooth ile mp3 çalamıyor mu
Calabiliyor. Bazi telefonlarda,benim lg g2 de dahil, muzik calarda ayarlardan arabayi secmenizi ister bunun icin. Samsung s3te nerede bilmiyorum ama benim telefonumda şöyle bir yerden ayarlaniyor.
Yuvarlakla cizdigim yerden ,
Bu panel aciliyor,su an gorunmuyor ama bluetoothla bagliyken nissan connect diye gorunmesi gerekiyor.
Nissan Connecte tiklayinca aciliyor bende. Sizdeki de buna benzer bir seydir herhalde.
Arabaya gider gitmez deneyeceğim . Bende bir işaret var ona tıklayınca kullanılabilecek cihazları seç diyor

FelixCrail yazdı:konu bütünlüğünü sağlamak amacıyla sorunuz navigasyon güncellemesi konusunda ayrılmıştır. soracağınız soru forum içinde daha önce tartışılmadı ise yeni konu açmaktan çekinmeyin. soru sormadan önce arama yaparak sorunuza ait konunun daha önce açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz. açılmış ise ilgili konudan devam edebilirsiniz.
Tamam hocam dikkat ederim . Teşekkürler

- kaan2993
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: İnşaat Mühendisi
kaan2993 yazdı:ben telefonu normal bağlıyorum bluetoot a sonra müzik açıyorum telefondan aux tuşuna bastıktan sonra araçtan ses gelmeye başlıyor
Tamam Kaan yarın deneyeyim . Sonucu yazarım
cdogu yazdı:Iki kere auxa basin. Ilk once usb gelir,sonra bluetootha gecer.
Aynen hocam ben bir kere basmıştım usbye giriyordu . Iyi oldu bu

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir