Tost oldum :(

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
VGA
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: mimar

Tost oldum :(

Mesajgönderen VGA » 25 Nis 2014, 00:16

Herkese selam,
Bu akşam kayınpedere ziyarete gittiğimde site içinde koca otoparkta aracımı kayınpederin aracının arkasına park ettim. Yemek yerken gelen çatırt diye bir ses ile balkona çıktığımda şok şok şok :(
Hafif eğimli yolda benden sonra park eden servis minibüsünün el freni boşalıyor bana kafadan girip gözüm gibi baktığım qashqaimi kaldırıma çıkartıp yetmezmiş gibi o hızla beni ittirip kayın pederin corsa'ya da yapıştırıyor. Sonuç itibari ile arada tost oldum.
Yarın servise gidip aracımı bırakacağım, sizden ricam tampon ön koruma demiri taktiran , kullanan var mı?
Olumlu veya bildiğiniz olumsuz bir yönü var mı? İstanbul'daki ayılara karşı hiç olmaz ise küçük dokunmalara karşı bir önlem olur.
Haydi iyi geceler...

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Almera
Meslek: memur
İletişim:

Re: Tost oldum :(

Mesajgönderen MÜNÜRB » 25 Nis 2014, 00:24

büyük geçmiş olsun arkadaş :U

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
sinoplu
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Primera
Meslek: memur

Re: Ynt: Tost oldum :(

Mesajgönderen sinoplu » 25 Nis 2014, 04:27

VGA yazdı:Herkese selam,
Bu akşam kayınpedere ziyarete gittiğimde site içinde koca otoparkta aracımı kayınpederin aracının arkasına park ettim. Yemek yerken gelen çatırt diye bir ses ile balkona çıktığımda şok şok şok :(
Hafif eğimli yolda benden sonra park eden servis minibüsünün el freni boşalıyor bana kafadan girip gözüm gibi baktığım qashqaimi kaldırıma çıkartıp yetmezmiş gibi o hızla beni ittirip kayın pederin corsa'ya da yapıştırıyor. Sonuç itibari ile arada tost oldum.
Yarın servise gidip aracımı bırakacağım, sizden ricam tampon ön koruma demiri taktiran , kullanan var mı?
Olumlu veya bildiğiniz olumsuz bir yönü var mı? İstanbul'daki ayılara karşı hiç olmaz ise küçük dokunmalara karşı bir önlem olur.
Haydi iyi geceler...

Geçmiş olsun da koruma demiri yasak diye biliyorum yaya güvenliği sebebiyle ama yanlışta biliyor olabilirim araştırmak gerek

Sinop deniz üzerinde yüzen şehir

57 SİNOP 42
Nissan Primera 1.6 slx 1998 Model

Kullanıcı avatarı
dilekk
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Juke
Meslek: ingilizce öğretmeni

Mesajgönderen dilekk » 25 Nis 2014, 08:54

Gecmis olsun:(
Foto koyar misiniz mumkunse merak ettim

Shift the way you move

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek: fizyoterapist

Re: Ynt: Tost oldum :(

Mesajgönderen ladroness » 25 Nis 2014, 10:16

Geçmiş olsun

Ramazan Anıl Ülger
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61

Kullanıcı avatarı
kaan2993
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: İnşaat Mühendisi

Mesajgönderen kaan2993 » 25 Nis 2014, 14:29

Cok buyuk gecmis olsun arabalarini gozu gibi bakanlar icin daha aci bi durum oluyo en azindan cana gelmemis. Koruma demiri hakkinda soyle bi olay basima gelmisti bi abimizin arabasina onden vurmuslarda arabasi yuksekti normalde tampon degisimiyle kurtaricakken koruma bari egilip tampon izgari kaputu icine almisti hic yoktan yere kaputuda degismisti karar sizin

Kullanıcı avatarı
muallim67
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Öğretmen

Mesajgönderen muallim67 » 03 May 2014, 15:05

GEÇMİŞ OLSUN DOSTUM.SAKINAN GÖZE ÇÖP BATIYOR MAALESEF.KORUMA DEMİRİ İSE ÇARPIŞMA SIRASINDA KENDİSİ VEYA BİRLİKTE SÜRÜKLEYECEĞİ VEYA İTTİRECEĞİ DİĞER AKSAMLARI KABİNE KADAR SOKARAK SİZİN GÜVENLİĞİNİZİ TEHLİKEYE ATAR.O YÜZDENDİR Kİ ESKİDEN DEMİR OLAN TAMPONLAR ARTIK BAKALİT. ÇARPIŞMA SIRASINDA PARÇALANSIN VE DAĞILSIN DİYE.

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

oto anahtarı