Merhaba
Re: Ynt: Merhaba
ladroness yazdı:Anlıyorum ama eleştiriniz tamamen forumun kuralına yönelik. Tapatalk kullanıyosunuz fotoğrafımın üstüne tıklayıp cevaplanan kısmına bakarsanız üyelere ve foruma yaklaşımımı görürsünüz. Yeni üyelere karşı tutuma kızıp bana yüklenmeniz pek hoş olmadı. Araba ilanları sitesinde gezerken dur bakıyım belki şu forumda araba bulurum diyerek gelinmiş belli ki. Dediğim gibi forum kurallarıyla ilgili eleştirinizi o kötü polis ben iyi polisim hoşgeldiniz diyerek değil de yeni bi başlık açıp bu kuralı birlikte eleştirmek için bir platform oluştursanız daha hoş olurdu. Saygılar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam forum kuralını eleştirdiğim doğru. Siz de bu forumun bir yöneticisisiniz. Dolayısıyla yorumu yaptığım mecranın doğruluğundan şüphem yok.
Yeni üyelere karşı tutuma kızıyorum çünkü forumda yeni yüzler göremiyoruz. Çünkü bana göre çok saçma olan bu kural,yönetici ve üyelerin sürekli "Tanışma bölümüne konu aç" diye uyarmasıyla birlikte çok itici oluyor. Bahsettiğim şey bu. Adam soru soruyor,birakın sorsun. Cevap verilir elbet. Üye eğer bu sorunun cevabını alıp bir daha gelmese bile,forumda o bilgi kalır.Mühim olan o bilgi değil mi? Maksat bu forumun Nissan kullanıcılarının bilgi edinmesi,deneyim paylaşımlarıdır.
Şunu anlamadım; yeni üyeye tutuma karşı tepkimin hoş olmadığını yazmışsınız. Ben de bu cevabın hoş olmadığını düşünüyorum. Burada yeni gelen arkadaşımı savunmuyorum zaten ama,siz eski üyesiniz,ya da moderatörsünüz diye bir şeye tepki göstermemem bekleniyor olsa gerek. Umarım değildir.
Şurada az buz mesajı olan üyelerin genel olarak konuları hep soru. Ama cevap yok,çünkü kendini tanıtmamış. Hani bir kural olarak değil,etik bir rica olarak sunsaydınız eminim o çekip giden üyelerin yarısından fazlasıyla şu an sohbet halinde olurduk.
Bir forum aktif olmadıktan sonra,kuralcı olsa ne olur?
Bilmem ne kadar haddimedir,bu forumu çok seviyorum ama yönetim politikasını çok yanlış buluyorum.Bu tepkim sizin şahsınıza değil,forum yönetiminedir. Lütfen şahsi almayın. Moderatör olduğunuz için sizinle muhattap oluyorum.
Tapatalk kullanıyorum,gündeme bakıyorum.Neredeyse hepsi bir soru,cevapların hepsi de tanışma bölümüne konu aç diyor.
Alınma gücenme olmasın,gerekli mecralarla bu konuları sürekli istişare etmeye hazırım.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Re: Merhaba
Asıl kullandığım araç daima Ford olmuştur. Fordclub.tr, geceuçuşu üyesiyim. aracımı ciddi bir kazadan sonra yok pahasına satmak zorunda kaldım. Gücüm olsa yine Ford tercih ederim ama yine sıfır olmak şartıyla.
Nissan'ı L. Altima ve Sunny Exsaloon ile tanıdım, güvenle binebilirim dediğim markalardan biri Nissan.
- ladroness
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: fizyoterapist
Kuralların katılığında payım yok dediğim gibi bence de gereksiz. Ama ben hep üzerime düşeni yaptım. Bu tartışma kural değişimiyle sonuçlanır ve biz de foruma katkıda bulunmuş oluruz. Daha önce de böyle bir tartışmanın içinde kalmıştım. Onda da kuralları bu derece katılaştıranları yanımda görmedim bunda da.
Orda bölüm moderatörü yazdığına bakmayın ben çoğu zaman unutuyorum zaten.
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61
- ladroness
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: fizyoterapist
Konu zaten sizin dışınızda gelişmiş. Sizin açtığınız konuya attığım ilk cevap kendinizi tanıtın değil zaten. Olayı anlamadım enteresan dedim. Cdogu'nun kuraldan şikayetçi olması üzerine gelişti tartışmabrcnkbskl yazdı:FORUMA KAYIT OLDUKTAN SONRA TANIŞMA KONUSUNDA KENDİNİZİ TANITMADAN HERHANGİ BİR KONUYA MESAJ ATMANIZ YASAKTIR. UYULMADIĞI TAKTİRDE MESAJINIZ/KONUNUZ UYARI YAPILMAKSIZIN SİLİNİR
TANIŞMA KONUSUNA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
BİRİNCİSİ:
Merhaba
Mesajgönderen brcnkbskl » 29 Nis 2014, 23:32
İKİNCİSİ:
........... MODEL ..................... PEŞİNDEYİM.
Mesajgönderen brcnkbskl » 29 Nis 2014, 23:36
Bilgi için telefonumu vermem forum kurallarına aykırı mı henüz okumadım. Tüp takılmamış ....................... biliyorsanız haberleşelim
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61
ladroness yazdı:Ben de Fordclub.tr üyesiyim yeni de olsam. Burası çok aktif bi forum değil haliyle yöneticileri de pek aktif değil. Ben bir yıldır burdayım ve benden önce de bir yılı var. 2 yıllık forum ama 2 yıl boyunca ayakta kalmaya çalışan bi forum. Tabi ki Nissan kullanıcısının azlığı en büyük etken. Bence de tanıtma kuralı çok gerekli bi kural değil ama o an forumda aktif olan bi moderatör ya da üye kuralları hatırlatmalı mantığıyla davrandım bu zamana kadar. 6 aydır Nissanım yok ama 6 aydır hergün ziyaret ederim bu forumu.
Kuralların katılığında payım yok dediğim gibi bence de gereksiz. Ama ben hep üzerime düşeni yaptım. Bu tartışma kural değişimiyle sonuçlanır ve biz de foruma katkıda bulunmuş oluruz. Daha önce de böyle bir tartışmanın içinde kalmıştım. Onda da kuralları bu derece katılaştıranları yanımda görmedim bunda da.
Orda bölüm moderatörü yazdığına bakmayın ben çoğu zaman unutuyorum zaten.
Evet, aslında mesele yetişme dönemlerinin anlayış farkları galiba. Bazen, öğrencilerimiz; "Bunda kızacak ne var?" şeklinde tepkiler verebiliyor, çünkü, bizim yetişme şartlarımız; yani televizyon programlarından teknolojik iletişime kadar fark çok. Yaş itibariyle (sanırım genç birisiniz.) sizlerin bakış açılarıyla bizimki farklı olabiliyor. Kaldı ki bu durum çok olağan: Mesela benim oğlum, dokunmatik ekranla bebekken tanıştı... vb. Amaç birbirimizi kırmadan anlayabilmek. Sizin kurallara uyma gayret ve prensibiniz takdire şayan bir davranış. Demek ki iş hayatınızda da prensiplisiniz. Doğru olanı yapıyorsunuz. Ford kulübünde de görüşmek isterim.
cdogu yazdı:Olay çoğunluk hakimiyeti değil Ramazan bey. Olay yeni gelen her üyeye kendini tanıt demek. Bu forum kuralı değil,etik bir kural olmalı. Bir soru soruluyor,cevap yerine kendini tanıt deniyor. Bu yüzden sorular cevapsız. Google'da Nissan yazınca çıkan bir forum burası takdir edersiniz ki. Bilgi dolu olması,sorulara yardımcı olmak ilk gaye olmalı. Ha,tabii ki millet sorusunun cevabını alıp çeksin gitsin demiyorum. Ama bu şekilde forumun aktif olması imkansız görünüyor malesef.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten de forumda bir durgunluk seziliyor. Sayemizde bir hareket oldu sanırım.

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
MÜNÜRB yazdı:hoş geldiniz hayırlı,aktif forumlar dilerim
Teşekkür ederim. Hoş bulduk.
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Konuyu okudum. Moderatör arkadaşın burada kesinlikle hatalı bir davranışı yok. Kural ne ise ona uymak/uyulmasını sağlamak dışında ekstra bir çabası olmamış. Kural doğrudur, yanlıştır o elbette tartışılır. Ona kesinlikle bir sözümüz yok, körü körüne savunacak bir durumumuz da yok.
Kuralları biz yönetim olarak hazırladık. O maddelerin tamamı geliştirilebilme adına her daim eleştiriye açık. Forumumuz da ana sayfada en üstteki ilk bölümlerden biri "Geri Bildirim - Öneri, Düşünce ve Şikayetleriniz" olarak hazırlandı. Birden fazla kişinin rahatsızlık duyduğu veya hatalı olduğunu düşündüğü uygulamalar varsa bunlar elbette günün koşullarına göre revize edilir.
Biz bu kuralları hazırlamakla mükellef olduğumuz kadar, topluluğun taleplerini dikkate alarak güncellemekle de mükellefiz. İnceleyelim, üzerinde düşünelim. Belki bunu daha farklı bir sisteme alırız. Belki esnetiriz. Net çözüm sunamıyoruz ancak biz bunu yönetim bölümünde yeniden konuşuruz.
Herkese iyi forumlar.
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir