primer multi medya sistemi takma

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
feza
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Primera
Meslek: öğretmen

primer multi medya sistemi takma

Mesajgönderen feza » 20 May 2014, 11:10

Navv go dobll taktım

Kullanıcı avatarı
ermutlu
Gold Üye
Gold Üye
Meslek:

Re: primer multi medya sistemi takma

Mesajgönderen ermutlu » 20 May 2014, 11:19

Kendini tanışma başlığı altında tanıtıp resimleri eklermisin ?

Kullanıcı avatarı
feza
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: öğretmen

Re: primer multi medya sistemi takma

Mesajgönderen feza » 20 May 2014, 20:18

bilgisayar noktasında çok da iyi değilim. denizlide yaşıyorum. cd çalarımda bazen kilitlenme sorunu yaşıyordum. bir süre sonra bazen geliyor çalışıyor bazen tekrar uzun süreliğine gidiyordu. denizlide bir elektronikçiye müdahale ettirdim bir miktar sorunsuz kullandım 1 ay kadar ancak sorun yine oldu. bende kalıcı bir çözüm üretmek istedim. nav go multi medya sistemi taktırdım. orjinal cd çaları iptal ettim. yerine çerçevede sistemin girebileceği kadar kesme işlemi yaparak yerleştirdim. elektirik işlemini de orjinal sistemin soket kablolarından sıyırma yöntemiyle elektirik ve ses işlemini baypas yaparak çözdüm bütün bunları elektronikçiye böyle yapmasını ben talep ettim . gerektiğinde orjinal cd çaları tekrar kolayca yeniden takabilmek adına. bu ne zaman gerekebilir. aracın servis menüsüne ulaşmak istediğim zaman veya satarken alıcının orjinalini talep etmesi halinde veya benim sistemi vermek istemediğim zaman. şimdi hem navigasyonum oldu, hem bulututum oldu, hem hem ön tarafada kamera bağlama imkanım oldu. ilginenlere saygılarımla...

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı