Primera Aday Adayı :)
Primera Aday Adayı :)
İsmim Nejdet. Isparta'da ikamet ediyorum. FelixCrail'in tavsiyesi ile foruma üye oldum.
Henüz aracım yok fakat önümüzdeki dönemde ilk aracımı almak istiyorum ve bu büyük ihtimalle Primera olacak. Çünkü aynı fiyatlardaki diğer araçları gördükçe Primera'nın cazibesi daha fazla geliyor. İnşaAllah düşük KM'li temiz bir Primera bulabilirim. Böylece forumda da daha aktif yer alabilirim...
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: Primera Aday Adayı :)
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Bu arada bu araç aynı gün içinde 24000'e gitti

http://www.sahibinden.com/173675237
- FelixCrail
- Administrator
İstanbul / Maltepe
Sahibine yarın şunu teklif edebilirim belki. Bir Nissan servisinden randevu alıp, ücretini ödeyip, sahibinin Expertiz için oraya götürmesini rica etmeyi planlıyorum. Ama tabi nasıl olur bilemiyorum.
Konyadan alabilirsin aslında hem bol hem yakın sana bir galeri de tavsiye edebilirim ben aldım bir arkadaşın arkadaşına da aldık oradan güvenilir bir yerdir
Nissan üzerine çalışıyorlar genelde
Nissan Primera 1.6 slx 1998 Model

1-2bin fazla olsun düşük KM olsun diye düşünüyorum. İlerde satacak olursam, tutulmayan Primeraları en azından biraz cazip kılsın diye. Malum biz Türkler en çok KM ve Boyaya bakıyoruz

Re: Ynt: Primera Aday Adayı :)
VaV yazdı:Olabilir aslında, özel mesaj ile telefon numaralarını ve varsa adreslerini alabilirim. Çok yakın olmasa da otobüs ile 4 saat sürüyor Konya. Ama tabi en azından İstanbul'dan iyidir![]()
1-2bin fazla olsun düşük KM olsun diye düşünüyorum. İlerde satacak olursam, tutulmayan Primeraları en azından biraz cazip kılsın diye. Malum biz Türkler en çok KM ve Boyaya bakıyoruz
Konyada yurduseven oto galeri sahibinden.com a üyeler
Birde burda pazar günleri oto pazarı kuruluyor orasıda düşünülebilir
Konyada hakkaten ellini sallasan nissana çarpıyor çok sevilen bir araç ki haklılar da her yer düz burada corolla ve nissan altı alçak olsada tutulmuşlar çok
- FelixCrail
- Administrator
İstanbul / Maltepe
- ladroness
- Platin Üye
- Meslek: fizyoterapist
FelixCrail yazdı:açıkçası ben konyadan nissan alma konusunda tereddütlüyüm. çünkü adamlar istanbuldaki pazarlara gelip hiç incelemeden etmeden nissanları toplayıp konyaya götürüyorlar. bir de ne hikmetse konyada nissanların kmleri hep düşük oluyor genelde.
Aynı benim aracıma yaptıkları gibi adam otobüsten indi 15 dakikada aldı gitti aracı.
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61
FelixCrail yazdı:açıkçası ben konyadan nissan alma konusunda tereddütlüyüm. çünkü adamlar istanbuldaki pazarlara gelip hiç incelemeden etmeden nissanları toplayıp konyaya götürüyorlar. bir de ne hikmetse konyada nissanların kmleri hep düşük oluyor genelde.
Güvenilir ve işinin ehli olmayan üçkağıtçı kişiler çok tabii ki o yüzden tavsiye ile gitmek daha mantıklı yoksa gideyim alayım denilmez
primera ararken çok araca baktım temiz dedikleri araçlarda pert kayıtları vardı sorunsuz dediklerinde motor ömrü düşük çıkan oldu neler neler
Ama benim dediğim yer mesela gördüğüm üzere sağlam yer böyle yerleri bulmak selamla gitmek önemli
Ki bence türkiyenin her yerinde böyle
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir