Almera genel bilgi?
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
Re: Almera genel bilgi?
Gökhan ÇİÇEK yazdı:Evet çok haklısınız. Tamamen nasip işi. Ben de bir kaç model Almera dahil araştırma halindeyim, biraz arttı fiyatlar sebebini anlamadım ve düşer mi kestiremedim. Sadece almera değil genel olarak arttı. Kafam patlıyor araba bakmaktan neredeyse vazgeçeceğim artık soğudum o derece. Bir de almerayı beğendiğim için listeme alıp favori yaptım ancak hiçbir bilgim yok bu araç hakkında kullananlar nasıl yorumluyorlar arabalarını. Hiç almeraya binen yok mudur forumda
ikibuçuk yıldan bu yana almera kullanıyorum,memnunmusunuz derseniz bana göre beklentilerimin üzerinde bir araç çıktı bir kere yere basışı sağlam arabanın, frenleri güven veriyor,müzik sistemi yeterli aldığımdan bu yana başımı ağrıtacak bir problem yaşamadım,aracım simit lpg li oldugundan mini stepneyi bagaj aydınlatma lambasının bulunduğu yere sabitledim ve yer kaplamadığı için bagajım yeterli geliyor hatta buzdolabı ve fırın bile taşıdım arabamda.
içeriye bir miktar motor ve lastik sesi alsada arabanın sürüş keyfi bu sesi unutturuyor,arka koltuk diz mesafesi dışardan bakınca az bile gözükse içine oturunca arkada seyahat edenler bile memnun,aracı kullanan kişi için ufak ama güzel detaylar var gözlük kabı,elektrikli yan aynalar,direksiyondan radyo kumandası vs.vs.velhasıl kelam orman yollarında bile dolaştım almeramla yakıt yönünden cimri denebilecek bir araç sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- Gökhan ÇİÇEK
- Silver Üye
- Meslek: Bilgisayar Mühendisi

Nissan Primera 1.6 slx 1998 Model
- Gökhan ÇİÇEK
- Silver Üye

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
Gökhan ÇİÇEK yazdı:Münür abi bilgilendirmelerin için çok teşekkürler. Almera alma sürecinde ve aldıktan sonra bayağı başınızı ağrıtacağım gibi sorularla. Peki yukarıda linkini verdiğim araçlarla ilgili düşünceleriniz neler olur ve yukarıda sorduğum soruya yorumunuz nedir fiyatlar konusunda.
fiyatlar birçoğunda yüksek gibi gözüküyor 2006 modele 27 isteyen bile gördüm bir yıl öncesi 2004 model 16-19 arası 2005 model 17-21 arası 2006 model 19-23 arası 2007 model 20-24 2008 model 22-26 arası fiyatlar isteniyordu ikinci el piyasası bayağı bir arttı 3-5 arası bir fark koydu herkes zor vesselam işimiz

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- Gökhan ÇİÇEK
- Silver Üye

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
Gökhan ÇİÇEK yazdı:Bakıp araştırma devam ediyor Münür abi. Çok zor iş araba almak vesselam
Allah kolaylık versin zor iş,gönlünüze göre olur inşallah

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- Gökhan ÇİÇEK
- Silver Üye

münür bey bana da çok yardımcı oldu ben de tekrar teşekkür etmek isterim.
Almera değerine göre piyasada ucuz, sağlam keyifli şık bir araç. Ben alır bir sene sonra primeraya geçerim diyordum. Artık sanmıyorum değiştirmem.
Fiyat konusunda fikrim de şudur, 2004 almeramı 21 ile başlayan pazarlıkta 18.500 ödeyerek aldım. Evet bu araba için az ama piyasa böyle

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
kubat yazdı:Ben bir kaç ay oldu almerayı alalı. Piyasadaki araçları kullanan insanlardan bilgi almak mümkün değil. Ben almeradan bahsedince burun kıvıran ama içine binince iyimiş abi bu diyen arkadaşlardan bıktım usandım yeminle
Almera değerine göre piyasada ucuz, sağlam keyifli şık bir araç. Ben alır bir sene sonra primeraya geçerim diyordum. Artık sanmıyorum değiştirmem.
Fiyat konusunda fikrim de şudur, 2004 almeramı 21 ile başlayan pazarlıkta 18.500 ödeyerek aldım. Evet bu araba için az ama piyasa böylebizim de kaliteyi ucuza almak ayrıcalığımız olsun almera severler olarak.
eyvallah ne demek birazcık faydamız dokunduysa mutlu olurum

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
MÜNÜRB yazdı:kubat yazdı:Ben bir kaç ay oldu almerayı alalı. Piyasadaki araçları kullanan insanlardan bilgi almak mümkün değil. Ben almeradan bahsedince burun kıvıran ama içine binince iyimiş abi bu diyen arkadaşlardan bıktım usandım yeminle
Fiyat konusunda fikrim de şudur, 2004 almeramı 21 ile başlayan pazarlıkta 18.500 ödeyerek aldım. Evet bu araba için az ama piyasa böylebizim de kaliteyi ucuza almak ayrıcalığımız olsun almera severler olarak.
eyvallah ne demek birazcık faydamız dokunduysa mutlu olurumbirde tam zamanında aldınız şu an dövseniz adamı vermez 2000 modeli bile 15.500-16.000 aşağı isteyen yok ben şu anki fiyatları gördükçe Allahın sevgili kuluymuşuz demekten kendimi alamıyorum,
ön tamponda hafif bir düşüklük vardı beni gıcık eden cumartesi günü tekirdağ çorlu da sanayide onuda çözdüm artık kafaya takıcak bir problemim yok velhasıl kelam nissancıların hepsi ayrıcalıklı
![]()
almeracılar biraz daha fazla
![]()
![]()
Allah kaza bela vermesin hacım. piyasaya da bakmadım ama merak ettim çok da sevindim. satamayı düşünmüyorum ama gene de değer kazanması hoşuma gitti. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum bu aracı ahbabıma. bakımlı ve temiz bir almeradan daha güzel görünen araba bu fiyatlara mümkün değil.
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir