HGS Mağduriyeti

Diğer kategorilere girmeyen Nissan ve/veya farklı tüm konular hakkında
Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Otomobil: Primera
Meslek: Filo Kiralama

Re: HGS Mağduriyeti

Mesajgönderen FelixCrail » 05 Eyl 2014, 16:02

bugün plakamı değiştirerek sorundan kurtuldum sonunda. konu açıp nasıl değişim yapılacağını anlatacağım

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Almera
Meslek: memur
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 05 Eyl 2014, 16:21

FelixCrail yazdı:bugün plakamı değiştirerek sorundan kurtuldum sonunda. konu açıp nasıl değişim yapılacağını anlatacağım

zaten mağdur olmuşun,olayı takip edip gerekli her şeyi yapıyorsun ama olmaz sil baştan uğraştırıcaklar insanı helal olsun muz cumhuriyetlerinde yok bu anlayış,bu arada aman diyim arkadaşlar boş dahi olsa araç içinde çanta,gözlük telefon yada herhangi bir eşyanızı bırakmayın son zamanlarda hırsızlıklar arttı 15 gün önce biraderin arabayı ön sol kapı camını patlatıp soydular bereket arabayı almadılar,aynı bölgeyi 1 haftada talan etmişler adamların peşinden gidip araştıran işin ucunu tutan bir kurum yok Allaha emanetiz :X :X :X :X

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
delipoyraz75
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Diğer
Meslek: yay segman sanayii

Mesajgönderen delipoyraz75 » 04 Ara 2014, 00:38

aynı plaka maduriyeti 20 gün önce arkadaşıma oldu nasıl derseniz hgs kaçak geçişleri gördü nette (onunkide k.kartı otomatik aktarım talimatlı ) önce oda anlamadı belki geçmişimdir dedi,bir iki gün önce yine baktı oda muhabbet esnasında konu geçince bidaha bak belki yine geçiş vardır dedim oda dur bi bakim dedi ve yine çıktı sizin olayla aynı lakin plakanın rakamı yanlış okuyolarmış meyer,yani kamerada fayda etmiyo olan rakamı bile okuyamamışlar para gitti ama durumu düzelttiler galiba dahada sormadım zaten ne yaptın ne oldu diye.

Güven ırmak
İstanbul / sancaktepe
Nıssan Vanetta cargo 2,3d

“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

oto anahtarı