Lütfen yardımcı olun görüşleriniz benim için çok önemli
Lütfen yardımcı olun görüşleriniz benim için çok önemli
Benzinli bir qq almayı düşünüyorum otomatik vites tabiki malum eşiminde kullanması gerekiyor.aklımda 2012-2013 modeli 1.6 tekna veya black edition var.şu anki arabam ford fiesta ve iyice içimi daraltmaya başladı.hem konforlu hemde büyük bir araba kullanmak istiyorum.QQ gözüme kestirdim alacam.
yalnız aklımda bi kaç soru var.ayda 800-1000 km arası yol yapıyorum günlük kullanımlar şehir içi dizel istemiyorum.
Araç nasıl ? kullanıcı yorumları çok önemli benim için internetten yaptığım araştırmalarda otomatik viteslerde titreme yaşandığı ve yokuşlarda ciddi bi çekiş problemi olduğu ...sitelerde göklere çıkaranda var aracı aldığıma pişmanım elimden çıkarmaya çalışıyorum diyende.satılık ilanlarına bakıyorum çoğu araç 15-20 bin km arasında.insan 0 aldığı aracı 3-4 ayda neden satar diye düşünüyorum kafam karışıyor.aracın ikinci el piyasası nasıl ?
agresif kullanma merakında değilim yolumda sakince giderim muhtemelen aldığım arabaya lpg taktırcam kaliteli bir marka tabiki.lpg uyumu nasıl subap başlarının eridğini biliyorum ama onun çözümü var motorun kabullenmesi nasıl önemli olan bu.şu anki spor aracımda uyumsuzluk problemi yaşadım çünkü.lpg de km de ne kadar yakıyor? bir aklımda diyorki biraz bekle 2014 model 1.2 otomatiğin çıkmasını bekle 10 bin lira daha fazla ver tertemiz bin diyor. Çok kararsızım :(
Biraz karışık ve bol sorulu bir yazı oldu görüşleriniz benim için çok önemli yorumlarınızı esirgemeyin
saygılar.
Re: Lütfen yardımcı olun görüşleriniz benim için çok önemli
Öncelikle tavsiyem bir test sürüşü yapmanız yönünde.
Bir elin beş parmağı bir olmadığı gibi aynı arabayı farklı insanların kullanmalarında beklenti düzeyinde Farklılıklar olduğundan yorumlar da buna göredir, ben 2013 QQ A/T visia benzinli modelini yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Rutin günlük hayatın içinde normal bir performans derecesinde son derece memnunum, elbette diğer yorumlarda bahsedilmiş olabilir ancak benim beklentimi karşıladı, uzun yola da gittim Bayır rampa da çıktım, öyle abartıldığı gibi performans problemiyle karşılaşmadım, evet atmosferik motorun biraz ağır kaldığı bahsediliyor ama ben bunu çok fazla hissetmedim tam yüklede kullandım aracımı.
Madem vahim derece kötü diye bahsediliyorsa neden sınıfının en çok satanı o zaman bu araç?
Bu yüzden ben Kullanıcı olarak bu Tür yorumlara pek katılmıyorum , Sınıfı ve Özellikler anlamında fiyat performans olarak gayet güzel bir araç.
Elbette piyasada farklı markaların farklı modelleri var, o zaman herkes tercihini ona göre yapar.
Uzun sözün kısası test sürüşü yapın beklentinizi değerlendirin.
Benzinli aracımın yakıt ortalaması 7,8lt civarında çünkü son 5000 km hep şehir içi kullandım,
Uzun yolda biraz daha Düşüyor,6,5 lt ortalama ile izmire gittim.
Bu yüzden LPG yi bir kez daha düşünün derim.
Yinede size kalmış...
Emniyetli sürüşler

Yorumunuz ve başka bir forumda arkadaşın yorumu ile evet qq alacam 1.6 cvt black edition düşünüyorum karar verdim . lpg konusunda düşüncelerim var ama aldıktan sonra karar vereceğim sanırım
konfor konusunda fikriniz nedir.Benim şu anki aracım küçük ve haliyle konfor konusunda sıkıntılı bana qq acaip konforlu gelecektir muhakkak ama konuya vakıf birisi olarak fikriniz nedir.ve kasko vergi durumları şimdiden teşekkürler
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir