Nissan Primera P12 Tekna Almayı DÜşünenlere
- GhettoParty
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
Nissan Primera P12 Tekna Almayı DÜşünenlere
Primera yı almadan önce sürekli bir takip içindeydim temiz denk gelsin diye ama çevreden hep yok o araba alınır mı , parçası yoktur çok pahalıdır . sorun çıkarır vs bir sürü olumsuz eleştri altında kaldım. Neredeyse vazgeçicek kadar .
sonrasında aracı almadan binince bunların hepsini bir kenarı bıraktım cünkü verdiğim parayla piyasada çok arabada olmayan full fonksiyon bir araca bindiğimi ve bu paraya değeceğini düşündüm . gerçekten aradaki segment farkını hissettiren konforlu gösterişli ve temiz olduğu süre sorunsuz ve keyifli bir araç.bir alışveriş merkezine bile gittiğinizde o kocaman otoparkta aracın tek olduğunun farkındasınız ve buda ayrı bir mutluluk veriyor açıkcası
Alacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle vazgeçmeyin araç çok keyifli ve parça olarakta yaşadığım bölgeyi ele alarak konuşursam diğer italyan alman gruplarından çok makul fiyata parçalarını alabilirsiniz. bakımı çok masraflı olmayan ayrıca uzun ömürlü bir japon motoruna sahip. aldığım günden itibaren gerçekten keyif ile biniyorum. sıkıştırınca sol şeritte yol veremeyen kalmıyor

ayrıca şunuda eklemek isterim satılmaz diye bir şey elimizde kalır diye bir konu kesinlikle söz konusu değil aracımı bir ara satıp navara almayı düşündüm.2 hafta ilan yayında durdu ve arayıp soranın arkası kesilmedi onların istedikleri fiyata versem bile gene kar ediceğim bir fiyata verebilirdim. vazgeçmemin nedenide araca jant gelmesi ve özel durumlarımdır.
son olarak Arabaya çamur atanların hepsi arabayı gördükten bindikten sonra dibi düşmüştür.Tek bir binen kişi bile beğenmediği kötü söz edeceği bir kusur bir eksik bulamamıştır.
hepinize saygılar eğer ki almaktan vazgeçersiniz o parayı boş bir arabaya yatırarak gerçekten siz kaybedersiniz
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
Re: Nissan Primera P12 Tekna Almayı DÜşünenlere
- GhettoParty
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
Re: Nissan Primera P12 Tekna Almayı DÜşünenlere

16 BK 640
BURSA