PRİMERA 1,8 SAĞ ÖNDEN SES

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
horzumlu beyi
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Primera
Meslek: memur

PRİMERA 1,8 SAĞ ÖNDEN SES

Mesajgönderen horzumlu beyi » 20 Oca 2015, 11:17

Arkadaşlar bulundum yerde servis yok. sağ önden kasisten geçerken önceleri gıcırtı şeklinde, sonraları vuruntu şeklinde ses gelmeye başladı.sanayide birkaç nissan tamir etmiş bir ustaya götürdüm. amortisör patlak dedi söktü, sağ amortisör patlamış ,ben amortisör takozlarınada bak dedim söktü sağlm dedi ,amortisörleri değiştirdi. Fakat ses hiç kesilmedi.Usta sağına soluna baktı.hiç birşey bulamadı.
bilen arkadaşlar bu vuruntu neden olabilir acillll.

Primera

Kullanıcı avatarı
1.burak
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: İlaç Mümessili

Re: PRİMERA 1,8 SAĞ ÖNDEN SES

Mesajgönderen 1.burak » 20 Oca 2015, 12:51

Gıcırtı sesi SALINCAK ÜST BURÇLARINDAN gelir.. Bizim araçlarda kronik sorundur.. Salıncağı komple değişebilir, sadece üst salıncağın burcunu değişebilrisiniz.. Servis yoksa belki parça sıkıntısıda yaşayablirsiniz diye üst salıncağı komple almanızı öneririm.. Vuruntu sesi çıkarmaz amortisör, lak lak şeklinde vurur o bariz belli olur zaten..

En son 1.burak tarafından 20 Oca 2015, 19:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
horzumlu beyi
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: memur

Re: PRİMERA 1,8 SAĞ ÖNDEN SES

Mesajgönderen horzumlu beyi » 20 Oca 2015, 19:13

Arkadaşlar sorun cozuldu.ustaya israrla ust salincaga bak dedim.soktu.burclar saglam dedi burclari söktü.ust burc kitlenmis dedi.yan sanayi salincak siparis etti 2 saat sonra geldi takti.araba kendine geldi.1aylik gicirti tıkırtı bitti bitti.isin ilginc yani 1ay once sadece burclari degistirdim. Degişim yapan biliyor görunen usta burcu salıncaga takarken burca cekicle vurarak taktigi icin burcu kirmış kitlemis burc islevini görmemis.

Primera

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir

oto anahtarı