1,5 dci skypack hakkında sorular

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
Pedros79
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Sanayi

1,5 dci skypack hakkında sorular

Mesajgönderen Pedros79 » 21 Oca 2015, 21:52

Selam herkese , geçen gün skypack KEY alarak aranıza katıldım, paylaşımcı bir üye olmak hedefim.. Arabam konusunda çok heyecanlıyım bu nedenle sorularımın Cevapları forumda varsa mazur görün lütfen

- sonradan xenon far taktırmak nasıl bir fikir?
- platinium'un 19 inch jantlarına bayıldım, sonradan taktırmak nasıl bir fikir (1600 tl/ jant deniyor)
- en kaliteli hangi görüntü sistemini tercih edersiniz? Önemli olan inch ve Android olması i, navigasyon ile ilgilenmiyorum
- hoparlörden ve ses sisteminden memnun musunuz? Sonradan bunları geliştirmek ne kadar mümkün?
- ses yalıtımı ve güvenlik cam filmi önerir misiniz?

Çok teşekkür ederim

Kullanıcı avatarı
drkuazar
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: dr

Re: 1,5 dci skypack hakkında sorular

Mesajgönderen drkuazar » 28 May 2015, 11:02

19 inç lastik ile ilgili söyleyebileceğim yanak kalınlığı azaldıkça konfordan kaybedip yol tutuştan kazanıyorsunuz. ben hafif arazide kullanma durumum olduğundan tercih etmedim. aracımda navitec navigasyon sistemi takdırdım. ses kalitesi ve görüntü kalitesi olarak vasat. 1.4 turbo otomatik astram var tabi ki segmentler çok farklı ve belkide sonradan takılan navigasyon kaynaklıdır bilemiyorum ama ses sistemi kalitesi düşük ve özellikle farlar kıyaslanmayacak ölçüde olumsuz qasqai de. araçla yaklasık 600 km yaptım genel anlamda oldukça memnunum. yuksek hızda gürültü problemi oluyor izolasyon düşünülebilir.
saygılarımla...

Kullanıcı avatarı
NeXuS
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: Makina Teknisyeni

Re: 1,5 dci skypack hakkında sorular

Mesajgönderen NeXuS » 30 Haz 2015, 09:15

zenon far taktırdım. memnunum.
19 jant her kasiste küt küt vuracağı için düşünmedim bile. 17 jantın konforundan çok memnunum. ayrıca 19 jant yakıtıda önemli ölçüde arttıracaktır. 3.5lt/100km gibi bir değerle geziyorken bunu arttırmak istemem.
ses sistemi tam doyurucu olmasada vasat değil. mid ve amfi ile desteklense bas koymadan çokdaha güzel ses alınabilir. sağ ön koltugun altı amfi koymaya müsait :)
arabada her zaman hafif bir müzik dinleyerek gittiğim için ses yalıtımına ihtiyaç duymadım. çünkü ses duymadım :)

QQ 1.5 dCi Tekna+Sky+i.key

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

oto anahtarı