Aracımda direksiyonu sonuna kadar çevirdiğimde ses geliyor
Aracımda direksiyonu sonuna kadar çevirdiğimde ses geliyor
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: Aracımda direksiyonu sonuna kadar çevirdiğimde ses geliy
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
ERNCNR yazdı:Merhaba arkadaşlar.2 hafta önce 2004 nissan almera aldım.Araç gayet güzel fakat direksiyonu sonuna kadar çevirdiğimde tiz bir ses geliyor.Bunun sebebei ne olabilir.Birde sadece benzinli aracım ve bana sanki çok yakıyor gibi geliyor.50 tl lik benzin alıyorum 100 km olmadan sarı ışık yanıyor.Sizce bi kaçak ya da başka bir sorunmu var yoksa normalde de almeralar benzinde çok yakıyor mu ?
ömerinde dediği gibi ses gelebilir ancak kayışla ilgilibir problem olma ihtimali var
https://www.youtube.com/watch?v=o57wnr6RJLQ
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
FelixCrail yazdı:Hafif ses gelmesi normal. Yol durumunuzu ve kullanım tarzınızı bilmiyorum ama normal olabilir. Benzinin litresi pahalı. Araba çok yakmıyor
Deniz... yazdı:Yedek depodan kullanmissin ondan dolayi çabuk yanar 120 tl lik doldur öyle dene aaama lpg şart nede olsa.
MÜNÜRB yazdı:ERNCNR yazdı:Merhaba arkadaşlar.2 hafta önce 2004 nissan almera aldım.Araç gayet güzel fakat direksiyonu sonuna kadar çevirdiğimde tiz bir ses geliyor.Bunun sebebei ne olabilir.Birde sadece benzinli aracım ve bana sanki çok yakıyor gibi geliyor.50 tl lik benzin alıyorum 100 km olmadan sarı ışık yanıyor.Sizce bi kaçak ya da başka bir sorunmu var yoksa normalde de almeralar benzinde çok yakıyor mu ?
ömerinde dediği gibi ses gelebilir ancak kayışla ilgilibir problem olma ihtimali var
https://www.youtube.com/watch?v=o57wnr6RJLQ
cevaplarınız için çok tşkürler.Dediklerinizi inceliyeceğim.Birde bir sorum daha olucak.Aracım 3-4. viteslerde gaza ne kadar basarsam basıyım fazla gitmiyor yani kendini atması lazımken hızlanması lazımken yavaş gidiyor.Bunun sebebi ne olabilir acaba ?
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008