24.000 Liraya kadar 2003 - 2005 aralığında Nissan arıyorum

Nissan, Nissan Parça ve Diğer Her Türlü Ürün ve Hizmet Arayanlar Bu Bölüme Yazabilir.
Kullanıcı avatarı
hamdi topal
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Diğer
Meslek:

Re: 24.000 Liraya kadar 2003 - 2005 aralığında Nissan arıyor

Mesajgönderen hamdi topal » 27 Nis 2015, 22:43

FelixCrail yazdı:Tekna visia farkını açıklayan konum var. O konuyu okuyun

Hemen okuyorum :DD sizden ricam her iki aracı da resimde görüyorsunuz ayrıntılarına bakarak görebildiğiniz kadarı ile yorumlayabilirmisiniz. Yani eksikleri falan var mı.? Şunun olmaması gerekir veya şurası değişik vs. gibi. önceden de yazdığım gibi Tekna olanı son 24.000 diyorlar sanırım Visia olan da o aralardadır. Aynı modelde olunca aynı paraya tabiiki Tekna donanım olarak tercih sebebi fakat sizden ricam araçların duruşuna göre yorgundur veya diri dir deme şansımız var mı.? Belki fazla soruyorum ama arayacağım ve hafta sonuna anlaşabilirsem almak istiyorum ve gariptir ki her iki arabanın da piyasasını bilmiyorum. Buralarda Nissanın bu modeli hiç yok ben görmedim yaşadığım yer ilçe olmasına rağmen çok da küçük değil ama yine de ben görmedim. Çevremde alma diyen, piyasası yok satmaya kalksan satamazsın ileride diyen çok. Ben yine de kafamı taktım bir kere sorduğum bir galerici pek emin değilim ama piyasası 22.000 ile 23.000 civarıdır bunların diyor. :KK Visia olanda koltuk fabrikadan var mı böyle deri yoksa kılıf mı acaba ama pek kılıf gibi durmuyor.

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Otomobil: Primera
Meslek: Filo Kiralama

Mesajgönderen FelixCrail » 28 Nis 2015, 06:49

Visia da deri yok. Adam koltukları ve kapı döşemelerini kendi kaplatmış. Renk tonu bile tutmamış konsolla.

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
hamdi topal
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen hamdi topal » 28 Nis 2015, 08:56

Peki üstadım anladım o zaman Tekna olana yönelmek en doğrusu. Fakat bakıyorum kilometresi 180.000 ( Tabii doğruysa ) Japon arabaları sorunsuzdur biliyorum önceden iki adet Honda kullandım. Buna rağmen maalesef bizim Türk milletinin 100.000 - 150.000 eşiğinde psikolojik bir sınırı vardır.? 3 - 5 yıl sonra bu araba 250.000 kilometrelerde olsa ve model yükseltmek istesek satışımız son derece zor olur gibi sanki. Ama olmadı en kötü ihtimal bitene kadar kendim kullanırım. Bu araçlarda bakımlı olması koşuluyla kilometre menzili var mı.? Yani şu kilometreler arasında motor vs. revizyonu ister gibi. Parça sorunu olacağına ihtimal vermiyorum sonuçta Nissan firması Türkiye'de yerleşik ama olanlarda pahalı diyorlar. Buralarda Toyota veya Honda'ya göre Japon gurubunda Nissan - Mitsubıshı ikilisinin parçalarının daha pahalı olduğu söyleniyor. Sorularımla belki bunaltıyorum sizleri ama bu araba hakkında hiç bilgim yok ve bir çok şehir efsanesi söylentiler var o yüzden mazur görün beni. Bu arabayı alsam yaşımız zaten belli olmadı en kötü ihtimal ileride satmam kendim sonuna kadar kullanırım diyorum.

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator

Mesajgönderen FelixCrail » 28 Nis 2015, 22:36

Benimki 166bine geldi. Muhtemelen 200ü deviririm diye tahmin ediyorum. İllaki satılır. Motor ömrü kullanıma, bakımlara göre değişir. Şu kmde motor yaptırılır demek imkansız.

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
duman
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: ELEKTRONİK

Mesajgönderen duman » 29 Nis 2015, 01:55

FelixCrail yazdı:Visia da deri yok. Adam koltukları ve kapı döşemelerini kendi kaplatmış. Renk tonu bile tutmamış konsolla.

visanın deri döşemelri orjinallll dikiş hatlarından belli kapı koluaynı olmuyor benım koltuklar sıyah kapı döşeelırı gırıye yakın birtonda deriii bana kalırsa doşemesı orjınall numune gelen modellerden biriibuda ama tekna tavsiye ederım arkadasa bende visa vardı sattım tekna aldım sahsen :D

PRİMERAp12 tekna+plus 2006
34 GZ 3546
ist tuzla
https://www.youtube.com/watch?v=e7A2zkz ... e=youtu.be BENIM TEKNAM..
Resim

Kullanıcı avatarı
hamdi topal
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen hamdi topal » 29 Nis 2015, 09:19

Araçlara bakıldı Kocaeli'de olanın iki adet kazası var. Sinop - Ayancık'ta olanın ise altı adet kazası var. Galiba arabalar lunapark' ta çarpışan araç olarak çalışmış. İnsan dürüstçe bunları yazsa olmaz mı acaba. İnsan kalitemizin bu kadar düşmesi üzüyor beni..

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator

24.000 Liraya kadar 2003 - 2005 aralığında Nissan arıyorum

Mesajgönderen FelixCrail » 29 Nis 2015, 17:33

Kazasız araba arıyorsanız sıfır araç bakmalısınız. Kaza önemli değil. Önemli olan kaza sonrasında nelerin nasıl yapıldığı. Bugün arkadaş sadece 3 parçası değişmemiş bir araç aldı. Kalan parçalara hep müdahale edilmiş. Ben olsam o aracı bende alırdım. Çünkü hasarın ne olduğunu ve nasıl yapıldığını servisten öğrendim resimleri ile

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
hamdi topal
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen hamdi topal » 29 Nis 2015, 23:13

FelixCrail yazdı:Kazasız araba arıyorsanız sıfır araç bakmalısınız. Kaza önemli değil. Önemli olan kaza sonrasında nelerin nasıl yapıldığı. Bugün arkadaş sadece 3 parçası değişmemiş bir araç aldı. Kalan parçalara hep müdahale edilmiş. Ben olsam o aracı bende alırdım. Çünkü hasarın ne olduğunu ve nasıl yapıldığını servisten öğrendim resimleri ile

Serviste yaptırılmamış olan hasarın nasıl yapıldığını bilme imkanı yok. Ayrıca her servis bilgi vermiyor sanırım sizin birebir diyaloğunuz sayesinde öğrenmiş olabilirsiniz ama bizim o imkanımız yok keşke olsa :DD

Kullanıcı avatarı
hamdi topal
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Re: 24.000 Liraya kadar 2003 - 2005 aralığında Nissan arıyorum

Mesajgönderen hamdi topal » 05 May 2015, 13:02

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator

Mesajgönderen FelixCrail » 05 May 2015, 17:57

İkisi de değil. İlkinin ön tampon değişmiş eğer araç gerçekten tekna ise.
Diğeri de visia olmasından dolayı tercihim değil benim

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
hamdi topal
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen hamdi topal » 05 May 2015, 20:55

@FelixCrail ilginize teşekkür ederim. Araç olmaması zor. Bu yüzden kısa sürede halletmem gerek. Sizin net ortamında görüpte işte bu diyebileceğiniz araç var mı.? Pazarlıkla dahi olsa 24.000 liraya kadar alabileceğim araç önerilerinizi bekliyorum. Haklısınız donanım olarak mantık Tekna diyor ama elde olan ile onu almak zor ise bana Visia' da olabilir. Yeter ki temiz ve sorunsuz olsun. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı avatarı
hamdi topal
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen hamdi topal » 09 May 2015, 11:28

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7529/detay
Arkadaşlar bu aracı araştırdım. Hiç düzgün değil özellikle kilometresiyle bir akç kez oynanmış son oynama 2014 senesinde olmuş. elemana bunun yeni dönemde suç sayıldığını yazdım telefonu olmadığından mecburen mesaj olarak, bana yine mesaj ile döndü " işinize gelirse böyle " diye. Arkadaşların bilgisi olsun, kapılmasın istediğim sorumluluk duygusuyla bir vatandaş olarak bilgi olması için yazma gereği duydum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1814/detay
Bu araba için halen takip ediyorum kendisiyle görüştüğümde kasko dolayısıyle yaptırılan işlemin göründüğünü araba da kesinlikle değişen olmadığını söyledi. Evet Tekna modele göre donanımı düşük ( Hoş daha önce bomboş klima ve elektrikli cam haricinde hiç bir özelliği olmayan Honda civic kullanıyordum ) ama inanın piyasa da düzgün araç yok koyu renk istemediğimiz halde bile buna bakıyorsak artık gerisini siz düşünün. Tek isteğimiz yakıtı makul seviyede olsun ve bize bir 4 - 5 sene sorun yaratmasın. Araç elbette markası ne olursa olsun masraf olacaktır ama benim kastettiğim büyük masraf. Arkadaşlar ne dersiniz bu araç için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

“Arananlar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

oto anahtarı