Amortisör değişimi hk.

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
ed
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek: Bankacı

Amortisör değişimi hk.

Mesajgönderen ed » 30 Haz 2015, 23:46

Merhaba,

Benim sorum amortisör değişimiyle ilgili;

Aracım 2006 Primera Visia sanayide ön sol amortisör patlak dendi sadece solu değişmek yeterli dedi usta yalnız amortisörü alırken ve internette araştırdığım kadarıyla ön veya arka amortisör değişimini çift yapmak gerekli diye bilgiler var. Kafam karıştı doğrusu ne? tek değişim olmuyor mu? oluyorsa herhnagi bir zararı yada artısı eksisi nedir? Usta olur dedi bazı yerlerde hatta satın aldığım yer bile tek değil çiftini değiş dedi Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım ve görüş rica ediyorum. Ayrıca sadece sol amortisörü aldım KYB excel-g gas shock amortisör nasıl?

Kullanıcı avatarı
ed
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Bankacı

Re: Amortisör değişimi hk.

Mesajgönderen ed » 02 Tem 2015, 20:29

Amortisör işini hallettim.

internetten ön sol KYB amortisörü kargo dahil 190 TL temin ettim. sanayide amortisör körüğü+işçilik 50 TL taktırdım. sorunsuz kullanıyorum. Başka arkadaşlara yardım ve bilgi olsun diye yazmak istedim. usta çift amotisör değişimi işinin (ön yada arka) pazarlama ve malına satma taktiğinden başka birşey olmadığını, sadece sorunlu amortisörün değişiminin yeterli olduğunu belirtti.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: Amortisör değişimi hk.

Mesajgönderen spoilerci » 02 Tem 2015, 23:25

önler olsun arkalar olsun sağlı sollu çift değiştirmek iyi olur. dörsü birden değilde önlerse önlerin ikisi arkalarsa arkaların ikisi gibi :)

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

oto anahtarı