Antalya/Manavgatta qashqai tamircisi
- Monçiçi
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Mağaza Yöneticisi
Antalya/Manavgatta qashqai tamircisi
2008 Nissan qashqai sahibiyim, araçta belli bir hız üstüne çıktığımda araç titremeye başlıyor, sanayiye götürüp araca baktırdım rot başları, rot kolları salıncaklar ve arka amortisör değişti ancak sorun hala devam ediyor, tamirciye tekrar götürdüğümde aks değişecek dedi

- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: Antalya/Manavgatta qashqai tamircisi
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Antalya/Manavgatta qashqai tamircisi
Monçiçi yazdı:Arkadaşlar,
2008 Nissan qashqai sahibiyim, araçta belli bir hız üstüne çıktığımda araç titremeye başlıyor, sanayiye götürüp araca baktırdım rot başları, rot kolları salıncaklar ve arka amortisör değişti ancak sorun hala devam ediyor, tamirciye tekrar götürdüğümde aks değişecek dedi(her götürdüğümde bir şeyini değiştiriyor) artık güvenemiyorum çünkü onuda değiştirdiğinde bu sefer başka bir şey daha değişecek diyecek. Manavgatta bu işi hakkıyla yapan bir usta veya servis var ise önerilerinizi ve tecrübelerinizi bilmek isterim. Birde araç kasise girdiğinde ve gazdan ayağını aniden çektiğinde sanki iki metal parça birbirine değiyor ve gıcık bir ses çıkarıyor, bu tür sıkıntıları yaşamış olanlardan tecrübelerini de bilmek isterim.
Ya aslında çok uzak değil, bir saatte gidilir. Bence de Güçlü Usta size yardımcı olur. Hem gözlemlediğim kadarıyla asıl ihtisası off-road araçlar ve SUV'lar da muhtemelen çok farklı değildir O'nun için.
FelixCrail yazdı:Biraz uzak kalacak belki ama etap nissana gitmek daha mantıklı olacaktır akdeniz bölgesi için
Note Edge cihazımdan tapatalk ile gönderdim, hatalar affola
- delipoyraz75
- Platin Üye
- Otomobil: Diğer
- Meslek: yay segman sanayii
Re: Antalya/Manavgatta qashqai tamircisi

İstanbul / sancaktepe
Nıssan Vanetta cargo 2,3d
- Monçiçi
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Mağaza Yöneticisi