Torpidonun içinde üstte sol tarafta

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
Karacabeg
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek: Makine Mühendisi

Torpidonun içinde üstte sol tarafta

Mesajgönderen Karacabeg » 27 Eyl 2012, 11:42

Aracı aldığımdan beri, torpidonun içinde üstte sol tarafta bir panel var açılıyor aşağı doğru üstünde sabitlenmiş kablo bağlantısı var kalın bir kabloya ait beyaz plastik bir parça da birleşiyor kablolar; bu parça sarkmıştı taktım yukarı bastırıp ama yine sarkıyor aşağı doğru; bu neyin nesidir arkadaşlar bilen var mı ? Airbag bağlantı kablosu olmasından korkuyorum tam altına denk geliyor.

Ahmet Kenan
2007 Primera Tekna

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:

Re: Torpidonun içinde üstte sol tarafta

Mesajgönderen GhettoParty » 27 Eyl 2012, 11:53

orda bir airbag soketi var birde torpido lambası var ve ikiside beyaz plastik :) tam açılan kapağın üzerinde beyaz plastik sarkıyor sanırım sende oda airbag soketine bağlı onu sabitlemen iyi olacaktır

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
Karacabeg
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen Karacabeg » 27 Eyl 2012, 21:13

Aslında aşağı sarkan kapakta sabit soket kapağı sabitlemem lazım sanırım. peki hocam gögüste hiç bir iz yok her şey orjinal gözüküyor neden bu soket açılır sizce.

Ahmet Kenan
2007 Primera Tekna

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:

Mesajgönderen GhettoParty » 27 Eyl 2012, 21:27

ne şekilde olduğunu görmeden birşey diyemem . o kapak zaten plastik sağlamını biraz zorlasan kırılacak gibi. gögüste iz olmamasıda airbaglerin açılmamıştır belki sizden önceki sahibi yolcu airbaglerini iptal için soketlerinden çıkarmış olabilir. bizim teknalarda anahtarla kapatma olmadığından soketten çıkarmak mantıklı.

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
Karacabeg
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen Karacabeg » 27 Eyl 2012, 22:58

resmini çekicem müsait bir zamanda. bundan önceki aracım 94 modeldi arızalarından bıktım primera ile takasa girdim primerayıda çok araştırdım internetten hiç kötü bir yorum okumadım o yüzden koltuguna bile oturmadan expertizini yetkili serviste yapıp aldım ilk aracım gibi görüyorum biraz işkillniyorum haliyle :). eski aracımın cam filmlerini bile kendim yapmıştım çok emek vermiştim şimdi merakım bir kat daha arttı ama ne yapacağımı bilmiyorum. :)
aklıma ilk gelen alarm cam modülüyle birlikte tabi (genelde açık unutuyorum camları). usb aux girişi ki onun hakkında daha hiç bir fikrim yok yapılabiliyor mu:) koltuk kılıfı paspaslar ve cam filmi

Ahmet Kenan
2007 Primera Tekna

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:

Mesajgönderen GhettoParty » 27 Eyl 2012, 23:11

Ben yaptim biraz yeni uyeler kisminada ekledim resimleri sonuna simdilik beni doyurdu bk 640 :) haricindede arka tampona f1 cakar taktim onu bile yakistirdim kendi kendime ama sonu yok bu isin nede olsa :D ama kiliflari hakiki deri sole visne curugu frlan yapmazsan hic oynama derim :)

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

oto anahtarı