Micra Torpido Yüzeyi Temziliği
- micra_2005
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek: Lojistik Uzmanı
Micra Torpido Yüzeyi Temziliği
1 hafta önce Micra satın aldım. 2005 model 1,2 tekna 95500 km füme .
Aracımdan çok memnunum ama torpido ve kapı panzotlarındaki krem yerler kirden acayip bir renk almış. Sonax ürününden tutun Domestos, asprin, kosla, cif, sıcak su neyle silersim sileyim sonuç alamadım.
Birde ıslak mendil ile silinince çıkıyor ama onlada temizlemek bir ayını falan alır insanın heralde

Torpido öyle bir renk almışki önce deseni öyle zannettim

Arkadaşlar bu kirleri çözecek ürünler. ama lütfen denenmiş olanlar yazsın. Her ürünü almaya kalkarsam yandım. bir sürü şey aldım sonuç alamadım.
ACİL LÜTFEN TECRÜBESİ OLANLAR PAYLAŞSIN.
Herkeze teşekkürler.
kartal / İSTANBUL
Nissan Micra 1,2 tekna 2005
UZ 9972
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: YARDIM LÜTFEN !!!! MİCRA TORPİDO TEMİZLİĞİ

İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- aresavas
- Gold Üye
- Meslek: IT Manager
- İletişim:
06 SH 055
Çankaya / ANKARA
- micra_2005
- NissanClubTr
- Meslek: Lojistik Uzmanı
Walla kollarım koptu arabanın içinde kolonya ile torpido silmekten başım ağrıdı kafayı buldum .

Sonuçları yazarım.
kartal / İSTANBUL
Nissan Micra 1,2 tekna 2005
UZ 9972
- Karacabeg
- Platin Üye
- Meslek: Makine Mühendisi
2007 Primera Tekna
- SERDARSOLMAZ
- NissanClubTr
- Meslek: ihale sorumlusu
BEJ RENKLİ TORPİDO VE KAPI AKSAMI TEMİZLİĞİ
BEN 2008 MODEL 1.2 PASSİON ALDIM ARACIN ÖNGÖĞÜSÜ VE ALTI AYRICA KAPI KISIMLARI BEJ RENKLİ ARAÇ GÖĞÜSÜ VE BELİRTTİĞİM YERLER KİR İÇİNDE EN SON SAF ALKOL İLE SİLDİM ÇIKTI AMA İSTEĞİM KADAR TEMİZ OLMADI VE ÇOK ZAHMETLİ BU KISIMLARIN TEMİZLİĞİ İÇİN ÖNERECEĞİNİZ ÜRÜN VEYA TEMİZLEME TEKNİKLERİNİ PAYLAŞMANIZI RİCA EDERİM.
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Re: BEJ RENKLİ TORPİDO VE KAPI AKSAMI TEMİZLİĞİ
2005 model micra 1,2 tekna sahibiyim. Arabamdan oldukça memnunum. Fakat bej renkli torpido kirli gözüküyor. Temizlemek için sonax ın plastik yüzey temizleyicisini bir bez yardımıyla ve bastırarak uyguladığımda bej rengin açıldığını gördüm. Acaba orjinalinde kir sandığım karartılar plastiğin dokusunda mı vardı diye düşünmeye başladım. Temizleyiciyi uyguladığımda torpidonun üst kısmı orta konsolun renginden daha açık olmaktadır. Aracın orjinal torpido rengi hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim...
engobe yazdı:Merhaba;
2005 model micra 1,2 tekna sahibiyim. Arabamdan oldukça memnunum. Fakat bej renkli torpido kirli gözüküyor. Temizlemek için sonax ın plastik yüzey temizleyicisini bir bez yardımıyla ve bastırarak uyguladığımda bej rengin açıldığını gördüm. Acaba orjinalinde kir sandığım karartılar plastiğin dokusunda mı vardı diye düşünmeye başladım. Temizleyiciyi uyguladığımda torpidonun üst kısmı orta konsolun renginden daha açık olmaktadır. Aracın orjinal torpido rengi hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim...
Aynı sorun bende de var. Kullandığınız sonax plastik yüzey temizleyicinin resmini veya özelliklerini (spray, krem, basınçlı temizleyici vb..) sevinirim.
- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Re: BEJ RENKLİ TORPİDO VE KAPI AKSAMI TEMİZLİĞİ
selcuk76 yazdı:[quote="engobe"]Merhaba;
Teşekkür ederim...
Aynı sorun bende de var. Kullandığınız sonax plastik yüzey temizleyicinin resmini veya özelliklerini (spray, krem, basınçlı temizleyici vb..) sevinirim.[/quote]
Yakınınızda Bauhaus varsa bir uğrayın, orada Sonax'ın, Turtle Wax'ın vs. oldukça çeşitli ürünleri var
Note Edge cihazımdan tapatalk ile gönderdim, hatalar affola
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir