Micra Travers Burcu sorunu
- sütlü kahve
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek: Muhasebe
Micra Travers Burcu sorunu

- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: Micra Travers Burcu sorunu
sütlü kahve yazdı:Merhaba arkadaşlar.. 2 gün once aracımı (Nissan Micra) servise verdim.. Önlerden arabayı ilk çalıştırdığım zaman gıcır gıcır sesler geliyordu.. Bu sesler bi çukura sert girdikten sonra çıkmaya başladı.. Dün bütün gün nerdeyse parça aradık.. Travers Burcu (2adet) gerekliymiş.. Servisleri arıyorum, takım halinde sattıklarını söylüyorlar.. Bu da 1.000 TL gibi bi rakammış.. Ben takım halinde olmayan sadece 2 adet travers burcunu nasıl bulabilirim ? Bana yardımcı olabilir misiniz..![]()
Aracınız kaç model, hangi kasa? Bunları bilmeden yardımcı olmak zor tabi. Yetkililerin servis dışında Sanayi Sitelerindeki Japon Oto yedek parçacılarına sordunuz mu? Eğer oralarda da set halinde satılıyorsa aklıma çıkmacılar geliyor ama İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerdekilere bakmak lazım. Onlarda da yoksa mecburen yetkili servisten alacaksınız gibi görünüyor
Note Edge cihazımdan tapatalk ile gönderdim, hatalar affola
- sütlü kahve
- NissanClubTr
- Meslek: Muhasebe
- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
sütlü kahve yazdı:Çok teşekkür ederim ilginiz için.. şimdi servisten haber geldi halletmiş onlar 2 gündür arıyorum parçayı anca bugun halloldu.. son çare sizlere sorayım demiştim.. Çok teşekkürler tekrardan Ally_07
Rica ederim, faydam olamadı pek ama neyse önemli olan sorunun çözülmesi. Sonucta nasıl çözdünüz peki?
Note Edge cihazımdan tapatalk ile gönderdim, hatalar affola
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir