Nissan Güvenilir Değil (Qashqai 1.5 dci 3 enjektör arızası)

Motor, yürüyen aksam ve diğer mekaniksel arızalar
Kullanıcı avatarı
mehmet_uluturk
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Sağlık Memuru

Nissan Güvenilir Değil (Qashqai 1.5 dci 3 enjektör arızası)

Mesajgönderen mehmet_uluturk » 22 Eyl 2015, 22:20

2012 Nissan Qashqai 1.5 aracımın 20.000 - 30.000 km bakımında sonra arıza ikaz lambası yandı serviste bilgisayara bağlayarak 3. enjektörde basınç hatası probleminin olduğunu.Servis ustası bu hatanın yakıttan olabileceğini söyleyerek arıza ikaz lambasını bilgisayar bağlayarak sildiler.Aracımın garanti süresi Mayıs 2015 itibarıyla doldu tekrar aynı hatayı verdi.Şuan da gösterdiğim usta enjektör hatasının tamir ücretinin 1000 TL üzerinde olabileceğini söyledi 50.000 km de dahi olmayan 2012 model bir aracın bu şekil hata vermesi normal mi?Nissan Türkiye sayfasına mail attım, servis ertesi gün telefon ederek gelin aracın hatasını teşhis edelim diye davet etti bilgisayara bağlandı tekrar arıza kaydı silindi.Hatanın mazot filtresi altındaki müşir den dedi usta ve arıza kaydını tekrar bilgisayarla silindi sadece üç hafta sonra arıza ikaz lambası tekrar yandı başka yetkili servise aracı gösterdim usta arızanın 3. enjektör hatası olduğunu söyle hatta ben resmini dahi çektim.Aynı hata başka müşterilerde şikayet ettiklerini öğrendim bu arızanın süre gelen bir arıza olduğunu satış sonrası destek sıfır unutmadan tekrar tekrar söylüyorum yetkili serviste aracınızla ilgili bir iş yaptırırken İŞ EMİR FORMU nu açtırın hatta hatta vida dahi değiştirilirken

“Motor-Mekanik Arızalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

oto anahtarı