ALMERA ACİL YARDIM
ALMERA ACİL YARDIM
Re: ALMERA ACİL YARDIM
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- comolokko
- Silver Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: serbest
reco238 yazdı:Merhaba arkadaşlar. 2004 tekna benzinli var bende. 3 ay oldu arabayı alalı. Çekişte aynı sorunu yaşıyorum. Galiba aynı problem. 3 tane tamirciye gösterdim. Biri baskı balata dedi 2 tanesi baskı balatasının normal olduğunu söyledi. Yokuş aşağı vites boşta babamın toros ile 140ı gördüğüm yolda benim araba 120yi anca görüyor. Denizli'deyim. Yetkili servise mi gideyim, özel servis işimi görür mü. Teşekürler
arka fıren lambalarında sorun ola bılır benzer durum benım basıma buyuzden gelmıstı
34 GZ 3546
ist tuzla
https://www.youtube.com/watch?v=e7A2zkz ... e=youtu.be BENIM TEKNAM..

duman yazdı:reco238 yazdı:Merhaba arkadaşlar. 2004 tekna benzinli var bende. 3 ay oldu arabayı alalı. Çekişte aynı sorunu yaşıyorum. Galiba aynı problem. 3 tane tamirciye gösterdim. Biri baskı balata dedi 2 tanesi baskı balatasının normal olduğunu söyledi. Yokuş aşağı vites boşta babamın toros ile 140ı gördüğüm yolda benim araba 120yi anca görüyor. Denizli'deyim. Yetkili servise mi gideyim, özel servis işimi görür mü. Teşekürler
arka fıren lambalarında sorun ola bılır benzer durum benım basıma buyuzden gelmıstı
Aynen çok enteresan ama servisde benimde fren lambalarını değiştirmişlerdi...
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir