selamlar

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
SMservice
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: otomotiv

selamlar

Mesajgönderen SMservice » 10 Oca 2016, 18:05

Ankarada Nissan özel servisi sahibiyim otomotiv sektöründe 23 yıl Nissan markasinda 17 yıllık yetkili servis tecrubem var orijinal consult3 cihazım ve master teknisyen seviyesindeki bilgi ve tecrübeyle sizlere tüm konularda yardımcı olmak isterim

Kullanıcı avatarı
almera35
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Almera
Meslek: memur

Re: selamlar

Mesajgönderen almera35 » 10 Oca 2016, 23:23

Hpsgeldiniz.Tecrube ve bilgi paylasimlarinizi gormek dilegiyle..

Kullanıcı avatarı
SMservice
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen SMservice » 10 Oca 2016, 23:37

Tesekkurler

Kullanıcı avatarı
SMservice
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen SMservice » 13 Oca 2016, 15:30

Merhaba

Kullanıcı avatarı
Yusuf CEVHER
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Terrano
Meslek: oto tamir sektörü

Mesajgönderen Yusuf CEVHER » 13 Oca 2016, 17:00

Selamlar. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum sizlere, istanbul da boya kaporta atölyemize boyanmak üzere bir terrano r20 geldi, başka atölyede hasarı giderilmiş boyanacak , fakat ön tampon araçla birlikte gelmedi , sebebi ön tampon haşat olmuş sigorta yeni verecek miş ama yenisi yok , eski verecek tr de çıkma yok adam arıyor, bende yardımcı olayım dedim ve geçtim pc başına hiç te üstüme vazife değil iken saatlerimi geçirmeme rağmen yok bulamadım, hemen yurt dışı geldi aklıma ebay ve alibaba sitelerini araştırdım ingilterede buldum 2 tane ama birinin muhtemelen kulakları yok öbürününde ne kadar sağlam olduğu muallak tabiki tr ye teslim fiyatı 1500 tl civarı, tayvan dan gelirmi diye sordum aksaray piyasasına oda olumsuz çıktı , bende jeton düştü ya dedim eğer yok ise bunu imal etmek lazım, mesleklerim arasında ctp ustalığıda var, aracın tamponu geldi bulamadıkları için ekleme mekleme boyanacak , bende boyamadan kalıbını aldım döktüm ve bir ürün aldım, yani şimdi terrano r20 ön tamponu aransa tr de ve yurt dışında artık var demektir, yani olur ya adam önden gömse tampon tamir olmayacak halde ise ne yapacak , yana yana bu aracın sahibi gibi arayacak sanırım iyi bir amme hizmeti yaptım , ne dersiniz, arka tamponuda ön kadar sıkıntılı değil ama oda yok onuda imal edeceğim.

Kullanıcı avatarı
almera35
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Almera
Meslek: memur

Mesajgönderen almera35 » 13 Oca 2016, 19:44

Terrano sahipleri sansli ozaman.Aslinda bu tur pahali ve zor bulunan parcalar sizin girisiminizde oldugu gibi imal edilse bence NİSSAN a binmek dahada keyifli olur herhalde..

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

oto anahtarı