xenon far kiti hakkinda..
xenon far kiti hakkinda..

- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: xenon far kiti hakkinda..
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
FelixCrail yazdı:Farlarinizin reflektorleri halojen ampule gore tasarlandigindan xenon %100 verimle aydinlatmaz
Yinede eskisinden canli olur herhalde..
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
spoilerci yazdı:benim arabanın orijinal farları kırılmış sonrasında orijinalinde xenon olmasına rağmen deppo marka yan sanayi far takılmış ve bahsettiğiniz ürünün muadili xenon kiti takılı idi. yağmurlu ve kış mevsimi akşamlarında uzun yolda görüş berbattı. resmen 25 m görüş mesafesi ile gidiyordum. söküm attım bildiğimiz sarı lambalardan taktım en azından yolu görebiliyoum
Ben su an mevcut farlarla hic goremiyorum.Bir yerde okudum xenon kiti takilinca farlarin aydinlatma mesafesinin fazla oldugunu okudum.Peki ne yapmaliyim?Farlari degistirsem ancak care olur gibi gozukuyor;sizin anlattiginiza gore..Baska bir cozum varmi?
spoilerci yazdı:benim arabanın orijinal farları kırılmış sonrasında orijinalinde xenon olmasına rağmen deppo marka yan sanayi far takılmış ve bahsettiğiniz ürünün muadili xenon kiti takılı idi. yağmurlu ve kış mevsimi akşamlarında uzun yolda görüş berbattı. resmen 25 m görüş mesafesi ile gidiyordum. söküm attım bildiğimiz sarı lambalardan taktım en azından yolu görebiliyoum
Ayrica merak ettigim bir konu var.2000-2001 model luxurylerin on fari 2005 teknaya olurmu?Kasa ayni gibi ama baglantida bir sorun olmazsa bence o farlar daha kullanisli..
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
spoilerci yazdı:parça satıcısı ile görüşmelisin.
Yarin soracagim..
LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nismo yazdı:Xenon bizim merceklere göre uyumlu değil bunun yerine ben phılıps nıght vision ampülleri kullanıyorum. Tavsiye ederim görüş arttı ışık ne sarı ne beyaz tam istediğim gibi...
LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim.Tavsiyenizi arastiracagim.
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir